Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ez jön be a fiúknak :S?
Nem értem. Van egy lány az osztályban és ő egy ilyen buta libát játszik a fiúk előtt. A fiúk meg röhögcsélnek vele együtt meg ölelgetik meg stb. 2-es 3-as tanuló, mindenféle hülyeséget belekiabál az órába... Én is szórakozok de ennél komolyabb vagyok, 3-as 4-es tanuló és tiszta jól elvagyok mindenkivel, a fiúkkal is, de nekik az a lány sokkal jobban bejön.
Jah és még nehogy azt higgyétek hogy azért nem mert ronda vagyok, minden fiú az osztályba azt mondta hogy én jövök be neki. De mégis azt választják amikor tele van a feje pattanással meg..... :(
Sajnos be, mert a legtöbb férfi meg paraszt :S
17/F
lol komolyabb 3as 4es tanuló... kemény vagy.
féltékeny pi.csa vagy, ennyi
21F
Sajnos ez egyfajta kortünet. A hülyéké lett a főszerep, de vígasztaljon az, hogy ezek a srácok se okosabbak vagy jobbak. Ilyenkor két lehetőség van, vagy beállsz a sorba és te is lealacsoinyítod magad arra a szintre - amit nem ajánlok - vagy türelmesen vársz - ami meghozza a gyümölcsét. Természetesen vannak kivételek mindenhol, így a korosztályodban is lehetnek jóval érettebb gondolkodásúak.
Jól sejtem, hogy olyan 14-16 év között vagy?
Hasonló a hasonlót...
A folt pedig mindig minősíti a zsákot.
Ha nekik ez kell, akkor ne hidd azt hogy bármennyivel jobbak annál a lánynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!