Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon bejött már jó ideje és a jelek szerint én is neki, mert egyszercsak felvett msn-re, elkérte a számom sztb nagyon jókat beszélgettünk. De nagyon félénknek tűnt, nem is hívott el sehova, csak célozgatott rá, de aztán semmi nem lett belőle. Ezért rákérdeztem nála, hogy esetleg bejövök-e neki. Az ő válasza nem volt.(de nem az a határozott, inkább hebegés-habogás.)(pedig akiknek meséltem a sztorit mind azt mondták, hogy ez lehetetlen :\\\'D) Aztán egyszer nem köszönt az utcán és ez elég fura volt, ezért megkérdeztem tőle msn-en, hogy ez miért volt. Erre az ő válasza ilyesmi volt, hogy \\\'ő márnem itt tart.\\\' és hogy \\\'neki nincs ideje ilyesmire.\\\' De könyörgöm, nincs ideje köszönni vagy mi van?:D ezek után letörölt msn-ről én pedig egy közösségi oldalon(myvip) írtam neki egy levelet. Amolyan diplomatikus anyázást.(persze trágár szavak nélkül, olyan szívhezszólót, remélem értitek mire gondolok. :D ) Ő nem válaszolt majd kis idő múlva kitörölte magát myvipről és amikor újra regisztrált bejelölte a barátaimat, akiket nem is ismert majd később engem is bejelölt. És mostanság látogatóm, de csak annyira szokott \\\'nem rejtve\\\' belépni, amíg megnézi az adatlapom. Most szerintetek mit akar? Mit tennétek a helyemben? Bocsi, hogy kicsit hosszú lett, de muszáj volt kiírnom magamból. Elpre is köszi a válaszokat.
2009. máj. 13. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a pasi full hülye lehet sztem hagyd a francba!
2009. máj. 13. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg felejtsd el. Az az igazság, hogy sosem voltam azoknak a pasiknak a pártján, akiknek egy lány hol kell, hol nem, hol így viselkedik, hol úgy. Lehet csak egy laza flört kellett a kis lelkivilágának. Ne te fuss utána, ha ő szeretne keres! :)
2009. máj. 13. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
lehet felnőtt a gyerekkorból;)
2009. máj. 13. 20:20
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.. lehet igazatok van, de azt nem hinném, hogy hol kellek neki, hol nem. Szerintem inkább határozatlan, mert amolyan 'művészlélek' :S ezért is nem tudom, hogy mit kezdjek a helyzettel..
2009. máj. 13. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Jaaa, a "művészlelkek"... Tudod, azok takaróznak ezzel, akik képtelenek felvállalni a döntéseiket, hanem inkább elvannak a langymelegben. Mert ők "művészek". De persze egy szalmaszálat nem tesz keresztbe. Hagyd az ilyent.
2009. máj. 14. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!