Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a helyes, ésszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a helyes, ésszerű döntés?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki tetszik nekem. Nem ismerjük egymást csak szoktam látni( 1 városban lakunk), leakarom/leakartam szólítani, de sose adódik, úgy a helyzet, hogy ez bekövetkezhessen. Úgy gondolom, hogy ez a dolog teljesen reménytelen és inkább valaki más után kellene néznem. Jó ez így?
2009. máj. 13. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudod a nevét? ha azt tudnád, megkereshetnéd közöddégi portálokon és írhatnál neki, vagy felvehetnéd msn-re. :)
2009. máj. 13. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Hol szoktad látni? buszon, boltban, utcán, hol? mert az is nagyban hozzájárul sztem. Egyébként hidd el nem reménytelen, csak tudni kell a módját, hogy hogyan ismerhetnéd meg! A nevét se tudod? ha igen akkor keress rá iwiwen vagy myvipen és írd neki hogy szeretnéd közelebbről megismerni, szoktad látni de sajnos még nem volt lehetőség arra hogy beszélgessetek. nálam is egyszer így volt myvipre írt egy srác nincs ebben semmi ciki, próbálkozz valahogy nehogy más csapjon le rá!
2009. máj. 13. 20:15
 3/6 A kérdező kommentje:

Néha együtt jövünk haza vonattal és mikor leszáll elviharzik, sajnos csak akkor veszem mikor leszáll.

Iwiwen próbáltam már megtalálni, de semmi. :( Myvipen meg nem vagyok fent, de kértem már meghívót, mint utolsó lehetőségként megtaláljam ott.

2009. máj. 13. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:
ha nagyon akarod akkor lesz alkalmad leszólítani ; )
2009. máj. 13. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért vársz addig, amíg leszáll? Vonaton a legkönnyebb ismerkedni! Nem tudom, milyen vonat, de ha olyan régi típusú, ahol az ülések egymással szemben vannak, akkor csak megkérdezed, hogy szabad-e, és leülsz oda. De ezen kívül is odamehetsz hozzá. Inkább hazafelé menj oda, korán reggel senki nem kommunikatív. Odamész, és egy "szintén suliból" vagy hasonló szöveggel előrukkolsz. Onnantól meg ár rajta áll, mennyire akar veled beszélgetni. Szóval ha mégse jön össze a traccsparti, akkor ne magad hibáztasd, a kommunikációhoz ugyanis két fél kell.
2009. máj. 13. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Te vagy a pasi.Udvarolj!!

sajnos manapság a férfiak ezt elfelejtettek

Hol a vadászösztön mag a bátorság???

Ne ..arozz.Tanulj meg udvarolni!!!!kitartoan

2009. máj. 13. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!