Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen ismert férfiak jönnek be nektek különösen? (magyar és külföldi is)
Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 15:37
42/60 anonim válasza:
Rágugliztam,31! :) De miért? Hogy mennyinek nézem? Te mennyi vagy?
43/60 anonim válasza:
Iiigen 31. :D és azért kérdeztem, hogy te mennyinek nézed :D
közelvolt :P
Én 14 vagyok ^-^
Colin az hányéves??? O.o
44/60 anonim válasza:
Pfff...ne kérdezd,nem tudom. 35 körül lehet sztem. Én nem rajongok! :) De én 14 évesem épp Eminemért voltam oda,róla mindent tudtam! :D Fúúú,Eminem gáz!
45/60 anonim válasza:
Fúú nekem Eminem az nemjön be. :S
Ha énekes pasi, akk talán David Arculeta vaagy SP :)
De Jesse a legjobb közöttük ^^
46/60 anonim válasza:
Hát igen,már én is azt mondom,hogy Eminem gáz...nemtom ki az a David akárki. SP tudom ki,de még nála gázabb előadót nem nagyon láttam,akiért még ráadásul oda is vannak a csajok 1000rei. Maradjon inkább a fotózásnál,az énekléshez nem ért! Hihihi! Bocs!
47/60 anonim válasza:
Tudom, nemsokan szeretik őőt :D
Jessebe azt szerettem a legjobban, hogy a kedvenc színésznőmmel, Jennifer Morrisonnal is járt asszem 3 évig, és egészen az eljegyzésig jutottak. Sajnos szakítottak. Bár azt mondják, hogy össze is házasottak de én már tényleg nem tudom az igazságot :(:(
Szerintem nagyon összeillettek :( Szerinted?
48/60 anonim válasza:
49/60 anonim válasza:
Aha,szép pár. De te biztos jobban mutatnál ott! :D Vagyis szívesebben! :D
50/60 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!