Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen ismert férfiak jönnek be nektek különösen? (magyar és külföldi is)
Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 15:37
31/60 anonim válasza:
Miért? Nem jön be?? Cöhh.. Van benne valami.. ami wáááá ami miatt olvadnom kell ^^
32/60 anonim válasza:
Nekem nem jön be! :) Túl nyálas nekem a feje! :D
33/60 anonim válasza:
Nemis nyááálas maga Jess. Szerintem csak azért mert ausztrál. de tyűűűűhaa *-* nekem ő a number one! :D
34/60 anonim válasza:
Csak mert ausztrál! :D Ez tetszik! Az én esetem inkább...nem is tudom,Colin Farrell.
35/60 anonim válasza:
Nem csak azértjön be mert ausztráál na. :) Hanem mert szimpi, megnéztem vele interjút és eléggé vicces (L) és egy dologba hasonlítunk: Ő sem tud kinyögni egy tő mondatot dadogás nélkül x) (Nem úúgy dadog, hanem csak így gondolkozik h mit mondjon mint én) x)
Hát Colin és Jesse ég és föld. Teljesen már típus :D
36/60 anonim válasza:
Hát igen,mások nagyon,ebből is látszik,hogy ízlések és pofonok! Akkor jól megértenétek egymást biztos! :D
37/60 anonim válasza:
Hát bisztos megértenénk egymást x)
Szívem, őőőő nah wáá mindjárt mondom, mi legyen a vacsi? xD
Háát tudod olyan tészta, tudod az a wáááá jajjj tudoood x)
Vicceslenne. Azt tudjuk hogy nekem miért Jesse, És neked Miért Colin Farell?
38/60 anonim válasza:
XD Mi bajod? Milyen tészta+vacsi? XD Nekem azért jön be Colin mert ő olyan rossz fiús,férfias...
39/60 anonim válasza:
Jujjjj értem miről beszélsz már! :D Na ezek szerint mindhárman jól megértenénk egymást! :D
40/60 anonim válasza:
Leesett? xD Ez csak példavolt ^^ jajj XD
háát colin az tényleg a rosszfiús oldalt képviseli. Szerinted Jesse hány éves? csak tippelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!