Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudhatják 30 éves...

Honnan tudhatják 30 éves külföldi férfiak az msn címem?

Figyelt kérdés
Sehol nem adtam meg az msn címem, még facebookon se. És hetente vesznek fel ilyen 30 év körüli pakisztáni/arab férfiak... Elbeszélgetek velük hisz legalább amíg vallatom őket, hogy honnan van meg az msn címem meg hogy mit akarnak tanulok egy kis angolt, de eléggé fusztráló...
2011. ápr. 25. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:
velem ugyanez történt, csak skype-on. szerencsére, msn-en nem találtak meg. a skype-on találtam olyat, hogy csak ismerős írhat, így már ok is, azóta nem írnak. ha valaki mégis fel szeretne venni, simán elutasítom. és ott is mind arab, ilyesmi volt. de egyetértek, iszonyat idegesítő, ha csak visszaköszönsz, már óriási barátok vagytok (szerinte).
2011. ápr. 25. 12:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak nem mindig tudom megkülönböztetni, hogy most egy ismerős vagy egy számomra ismeretlen egyed akar felvenni msnre. Minden áron a facebook ismerőseim szeretnének lenni. Eddig se adtam meg, de miután már az egyikőjük megjegyezte miután elkérte a nevem, hogy van fegyvere, amúgy se adnám meg :)
2011. ápr. 25. 12:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne tárgyalj velük! Nagy a muszlimok között a nemi nyomor, ha nincs pénze, nem tud megnősülni. A muszlim férfiak szerint minden fehér (európai vagy amerikai) nő K*! És ilyenkor jön az pl. Skype-on, hogy vetkőzz le a webkamera előtt. Ha meg fiú vagy, az nekik "természetes", hogy a szép fiúkkal... Egyszóval ne tárgyalj velük, mert az sem biztos, hogy ezek nem tálibok, terroristák és hasonlók! Ne fogadd le az ilyen kapcsolatokat! Csak barátok és ismerősök legyenek a listádon.
2011. ápr. 25. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Azonnal futtass le viruskeresőt, már jó ideje egy botnet hálózat zombi gépe a tiéd!
2011. ápr. 25. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Ennyi oka lehet, hogy tudják!

[link]

2011. ápr. 25. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Vannak email cím és skype gmail stb azonosító gyüjtő programjaik, és az így kapott címekre üzengetnek,

igen pénzt vagy ismerkedni akarnak régi trükk hogy azt mondják hogy örököltél és hogy repülj oda mert elintézi 10%-ért az összes papírmunkát

2011. máj. 2. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!