Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Testbeszéd. Mit jelent az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testbeszéd. Mit jelent az ha valaki gyorsan pislog miközben velem beszél?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel napi szinten dumálok.Észrevettem,hogy amikor beszélünk és belenézek a szemébe akkor elkezd gyorsan pislogni.

Valaki azt mondta,hogy ez azt jelenti,hogy hazudik.Ti mit tudtok erről?

2009. máj. 13. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
hát, az is lehet, hogy csak zavarban van, ha hazudna, nem nézne a szemedbe
2009. máj. 13. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Igaza van az első válaszolónak. Szerintem sem hazudik, egyértelmű hogy zavarban van.
2009. máj. 13. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
csak ez a két lehetőség van: vagy hazudik vagy nagyon izgul...de szerintem ez utóbbi
2009. máj. 13. 15:40
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Vagy Bajnai Gordonnak hívják. (Elnézést, nem hagyhattam ki.)

Igen, valószínűleg félénk fiú, és így vezeti le a drukkot. Én pl. dadogni szoktam, az is elég ciki. De légy vele türelmes és toleráns, ha a bizalmatokba fogadjátok egymást, ez el fog múlni.

2009. máj. 13. 16:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Hát félénknek nem mondhatnám.Szerintem bizunk is egymásban valamilyen szinten.Viszont azt nem írtam,hogy azért szoktunk flörtölgetni is egymással.Bár sokszor csak hülyékedésből mondogatunk egymásnak dolgokat.Azt nem tudom,hogy ő mennyire veszi ezeket komolyan,de lehet,hogy csak szórakozik.Lehet,hogy komoly és ezért lenne zavarban?
2009. máj. 13. 16:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok, miért kell lepontozni, amikor mások szerint is igazam van???
2009. máj. 13. 17:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom,hogy ki pontozott le.Én mindenkire hasznosat nyomtam még erre az utolsóra is.Megkérnék mindenkit,hogy engedje,hogy én eldöntsem,hogy számomra hasznosak e a válaszok.És nekem azok voltak.
2009. máj. 13. 17:35
 8/9 anonim válasza:
83%
Bajnai Gordon is igy beszél....Vajon miért?? Csak nem hazudik ?? De, Bill Clinton is igy beszélt mikor Monika LuWinskiről kérdezték,viselkedéskutatók elemezték,és azt mondták onnan látszott hogy hazudott..De szerintem esetedben a srác zavarban van...
2009. máj. 13. 18:02
 9/9 anonim ***** válasza:
azt, h kiszáradt a szeme.
2009. szept. 27. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!