Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy a nagyobb mellű (persze kerek, feszes cicikre gondolok) lányok kezdenek háttérbe szorulni?
Az én arányaim: 99, 68, 94.
Ez inkább egy "közvélemény" kutató kérdés, nagyon kíváncsi vagyok a válaszokra!
"pedig ők szexi felépítésű lányok"
Mindenkinek más a szexi. valakinek a bögyös-faros nők jönnek be, másnak a vékony modellalkatu számit szexinek.
ismerős...
mindenfiú azt mondja, hogy nekik bejönnek a nem anroex lányok, sőt azok is, akik kicsit teltebbek, de a való világban (nem! nem a valóságshowra gondolok), minden pasinak szinte csontváz testalkata van.
ha akarsz küldhetsz képet a cicidről (inkább az egész tested legyen benne, mert akkor az arányok jobban látszanak) és akkor mondok privát véleményt.
lány vagyok + hetero, szóval ne essék félreértés!! :)
ha akarsz képet küldeni, akkor jelezz!
20/L
Nem is lenne jó, ha mindenkinek ugyan az a fajta oldalborda jönne be, mert akkor valamelyik típus kihalna... Soha nem tulajdonítottam különösebb érdemet a külsőnek, mert szerintem a belső értékek az igazán fontosak, csak gondoltam felvetem ezt a kérdést, mert kíváncsi voltam ti mit gondoltok róla!
De azért szorítok a nagy mellű sorstársaimért, mert mi is szenvedünk néha, nem csak azok, akiknek"kicsi" a melle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!