Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem azt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy a nagyobb mellű (persze kerek, feszes cicikre gondolok) lányok kezdenek háttérbe szorulni?

Figyelt kérdés

Az én arányaim: 99, 68, 94.

Ez inkább egy "közvélemény" kutató kérdés, nagyon kíváncsi vagyok a válaszokra!

2011. nov. 28. 18:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A világ mindig változik, de nem hinném hogy a mellméreted az oka annak amit tapasztalsz, vagy csak hiszed hogy tapasztalsz. Érted...
2011. nov. 28. 18:29
 12/21 anonim ***** válasza:

"pedig ők szexi felépítésű lányok"

Mindenkinek más a szexi. valakinek a bögyös-faros nők jönnek be, másnak a vékony modellalkatu számit szexinek.

2011. nov. 28. 18:30
 13/21 A kérdező kommentje:
Á! Sejtettem, hogy beleköt valaki mondatba :) utólag töröltem ki az IS szócskát! Úgy értettem ők is szexi felépítésűek!
2011. nov. 28. 18:32
 14/21 anonim ***** válasza:

ismerős...

mindenfiú azt mondja, hogy nekik bejönnek a nem anroex lányok, sőt azok is, akik kicsit teltebbek, de a való világban (nem! nem a valóságshowra gondolok), minden pasinak szinte csontváz testalkata van.

ha akarsz küldhetsz képet a cicidről (inkább az egész tested legyen benne, mert akkor az arányok jobban látszanak) és akkor mondok privát véleményt.

lány vagyok + hetero, szóval ne essék félreértés!! :)

ha akarsz képet küldeni, akkor jelezz!

20/L

2011. nov. 28. 18:32
 15/21 anonim ***** válasza:
*csontváz testalkatú csaja van
2011. nov. 28. 18:33
 16/21 A kérdező kommentje:

Nem is lenne jó, ha mindenkinek ugyan az a fajta oldalborda jönne be, mert akkor valamelyik típus kihalna... Soha nem tulajdonítottam különösebb érdemet a külsőnek, mert szerintem a belső értékek az igazán fontosak, csak gondoltam felvetem ezt a kérdést, mert kíváncsi voltam ti mit gondoltok róla!

De azért szorítok a nagy mellű sorstársaimért, mert mi is szenvedünk néha, nem csak azok, akiknek"kicsi" a melle. :D

2011. nov. 28. 18:37
 17/21 anonim ***** válasza:
akkor nem küldesz képet?
2011. nov. 28. 18:39
 18/21 A kérdező kommentje:
De küldök:)
2011. nov. 28. 18:51
 19/21 anonim ***** válasza:

ezért:D

[link]

F18

2011. nov. 28. 22:03
 20/21 anonim ***** válasza:
én a vékonyabb lányokat szeretem, a mellben is inkább kisebb mellű lányok jönnek be, de nem divatból, nekem ők vonzóak, én is vékony vagyok és jobban is illene hozzám egy ilyen testalkatú lány
2011. nov. 29. 02:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!