Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A FÉRFIAK mikor kezdenek SZŐRÖSÖDNI?
kb hány éves koruktól lesz jelentősebb szőrzetük mellkason,has környékén? és van ennek valami folyamata,hogy először egy bizonyos ponton lesznek szőrösek,és utána fokozatosan a többi helyen is?
imádom a szőrös pasikat:D de az én koromban még mindegyik csupasz,és nemtudom hogy ilyenek is maradnak örökre,és nemértem még miértnem szőrösek.. egyeseknek még a lábuk is olyan mintha gyantáznák:D
15/L és csak kiváncsiságból.
6-7 évesen már tiszta dzsumbuj volt a farkam:)
Most már jobban hasonlítok Csubakkára....
Legjobb barátom 15 évesen szőrösebb volt mint én most 21 évesen O.o Az már más tészta, hogy én most pont optimális mennyiségű szőrzettel rendelkezem, ő meg már olyan mint egy makákó :DD Vagy jeti... Még a hátás is szőrös szegény... Szóval kicsilány, örülj, hogy a pasik még 15 éves korikban csak pejhesek :D:D
Amúgy meg keress 20 éves srácot... Manapság már nem számít annyit a korkülömbség.
A FÉRFIAK nem kezdenek szőrösödni, mert már szőrösek.
Talán a FIÚK...
mindenki máskor kezd el, nekem pl már 14évesen borotválkoznom kellett rendesen, és direkt fazonra meghagytam vhogy a szakállam és mindenhol nagykorúnak hittek :D lábon karon mégfiatalabb koromban nőtt de ez a származásom miatt is van (olaszoknak és araboknak köztudottan erős a hajuk és szőrük)
amúgy van olyan akin huszonévesen is alig nő szőr, szóval mindenkin máskor kezd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!