Mikor kezdenek el tágulni a csontok? Arra gondolok hogy a terhesség melyik szakaszában érezhető hogy fáj itt ott mert tágul minden. Mikor éreztetek feszítő fájdalmat? Hány hetesen?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 14:38
1/6 anonim válasza:
Szia,
Szerintem minden terhesség más.Én a második babát várom és 12 hetes kortól fájdogál a medence csontom.Olyan,mintha elgémberedne,de ha picit "bejáratom"akkor enyhül..:-D
Első terhességemnél szinte nem is fájt....érdekes,pedig ott is baba volt..:-D
Kitartást és boldog babavárást!!!
22 hetes km.
2/6 anonim válasza:
Szia! Én olyan 35hét körül éreztem, hogy nagyon fáj a csont a nuninál. Most 38hetes vagyok, és már most menni is néha alig birok:)
3/6 anonim válasza:
Nekem a két terhességem alatt egyszer sem fáj a csontom. A második végénél viszont én is úgy éreztem, hogy alig tudok menni, annyira lent van a baba.
4/6 anonim válasza:
Nekem az elsőnél is éreztem hogy alakulunk de nem volt vészes. Most 21 hetesek vagyunk de én is hullámokban szoktam érezni hogy feszit a medencecsontom és már egészen az első harmadtól. De ugyvagyok vele hogy inkább szép lassan a 9 hónap alatt mint majd szüléskor egyszerre pár óra alatt:-)
5/6 anonim válasza:
Szia, nekem 7-8.héttől kb. 20-ig hétig fájdogált a bordám, aztán abbamaradt, 28-30 hetesen a szeméremcsontom fájt, néha szinte menni alíg bírtam. Most nem fáj semmi, csak néha a baba feszíti úgy magát hogy kicsit kellemetlen, de fájni nem fáj.Üdv: 34 hetes kismama
6/6 A kérdező kommentje:
15.17-es válaszoló.Nem te vagy a kisfiús pocakos?Köszönöm mindenkinek a válaszokat!Andi
2009. ápr. 25. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!