Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erkölcsi dilemma. Mégis hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erkölcsi dilemma. Mégis hogy kéne eldöntenem? (Hosszú sztori, ha nincs türelmed, ne kattints. )

Figyelt kérdés

Van egy srác, igazából az egész történés előtt kijelentette, hogy nem akar komoly kapcsolatot. Nemrég ért véget egy hosszú kapcsolata, illetve azt mondta, hogy jóideje nem tudott tartósan szeretni senkit, és így nem látja értelmét.

Én megmondtam, hogy nem fekszem le vele, gondoltam, ha egy könnyű egyéjszakásra vágyik, ettől lelép. Nem így történt. Elkezdtünk randizni. Az igazat megvallva, jobban bánik velem, mint eddig bármelyik párom. Figyelmes, odaadó, megvan a közös hullámhossz. Majdnem minden nap beszélgetünk, nem is keveset. Elég sokszor hangoztatja, hogy ő ezt, ami köztünk van hosszabb távra tervezi, és hogy soha nem találkozott még olyan lánnyal, aki ugyanolyan bolond lenne, mint ő. Aludtunk már együtt, és meg sem próbált szexet kezdeményezni, mivel azt mondtam neki ennek az egésznek a legelején, hogy nem. Volt, hogy ő állított le, nehogy olyat csináljunk, amit megbánunk...

Ha randizunk, kézen fogva megyünk az utcán, csókkal köszön, ölelget, szóval teljesen úgy viselkedik, mintha egy pár lennénk, akkor is, ha lehet, hogy ismerőssel futunk össze (egyetem környéke pl). Sms-eket küld, felhozza a régebbi randikat, rengeteget ölelget, hozzám bújik (szinte folyamatosan, ha együtt vagyunk), és még sokáig sorolhatnám ezeket a dolgokat, de így is nagyon hosszú lesz.

Egy komolyabb beszélgetés alkalmával elismerte, hogy ebből lehet rendes kapcsolat, de nem hiszi, hogy a közeljövőben, és megvezetni nem akar, ezért mondja, hogy nem akar kapcsolatot.

Szexuális téren is úgy tűnik, hogy elég könnyen egymásra találnánk, és mivel nekem már közel 2 éve nem volt ilyesmiben részem, kezdem nehezen viselni a közös éjszakákat. Igazából beszéltünk a dologról, mondta, hogy ő semmit nem akar erőltetni, de visszautasítani biztos, hogy nem fog, ha átgondolom, és így döntök.

Eddig nem is voltam ebben bizonytalan, hisz miért ne tehetném meg? Elég sokat szenvedtem az utóbbi időben, és jól esne a dolog. Ő pedig biztos, hogy megadná a módját, hogy úgy mondjam. Alapból el sem gondolkodnék a dolgon, ha nem úgy bánna velem, ahogy.

Viszont kissé sérti az erkölcseimet a dolog, és nem kevésbé a büszkeségem, hisz annyi lánnyal teheti ezt meg, amennyivel akarja (bár konkrétan ezt, amit velem művel nem hiszem, hogy rajtam kívül művelné mással is, de alkalmi, egyéjszakás kapcsolatokat egyáltalán nem tartok kizártnak részéről). És persze ott van az is, hogy szívesebben kezdenék vele komoly kapcsolatot, de tisztelem a döntését. Ellenben, ha ez sokáig így fog folyni, biztos, hogy nagyon csúnyán megjárom.

Mielőtt bárki ezt válaszolná: biztos, hogy nem érne véget ez a nyitott kapcsolatnak nevezhető valami egy éjszaka után (miért is érne, ha élvezi a dolgokat?).

A kérdésem: nagyon felelőtlen lennék, ha hagynám magam belesodródni még jobban ebbe az egészbe? És nagyon naiv, ha valahol titkon remélném, hogy ebből egyszer (úgy kb fél éven belül) több lesz?

(Trágár megjegyzésektől kíméljetek meg...)

2011. nov. 28. 07:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Öhm... ki mondta, hogy nagykabátban aludtam mellette? =) Nincs gond a méretekkel, sem a tettre készséggel. Ezt tanusítom.

Igazából úgy viselkedik, mintha egy szerelmes tinifiú lenne, aki egy szűz lánnyal próbál kapcsolatot létesíteni... Nagyon figyel rám, és még csak véletlenül sem akar semmit se erőltetni. De nem vagyunk már tinik, ő (elvileg) nem szerelmes, és én sem vagyok már szűz. Ez is egy újabb pontja az egésznek, ami megkavar.

Ami a kihülést illeti... Ő azon ritka férfiak közé tartozik, akik imádják az előjátékot, és minden percét kiélvezik. Egyszer akadtam ilyennel össze, életem legjobb időszaka volt szexuális téren... Megfelelő fantáziával hónapokig lehet szex nélkül cifrázni a dolgokat anélkül, hogy unalmas lenne. De ez nem ide tartozik =)

Nincs köztünk párkapcsolat (bár egyszer, mikor a szemére vetettem, hogy úgy beszélünk, mintha ez egy kapcsolat lenne, annyit mondott, hogy végülis ez valahol az... *újabb idegroham*), szóval még ha esélyes is lenne a kihülés számomra még lehet, hogy az lenne a kedvezőbb.

2011. nov. 28. 18:46
 12/13 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz =)
2011. nov. 28. 18:49
 13/13 anonim ***** válasza:

én idősebb nő lévén - a tapasztalataim alapján - úgy érzem, hogy ez a történés nem kerek.

És ilyenben nem nagyon szoktam tévedni. Itt már többen írták, hogy a pasival rendben van-e minden? - bevallom nekem is ez volt az első gondolatom, s biztos hogy nincs rendben. És a te problémáidat - amiket magadnak okozol - sem értem igazán. Ha a szex nélküli orgazmust és egyéb nyalánkságokat hozod fel, akkor értem is. A taoista szex hatalmas élmény, de azt meg kell tanulni...

Nekem az, hogy két huszonévas befekszik egymás mellé összebújva egy ágyba és nincs semmi, ez olyan hihetetlen, mint hogy a piramisokat nem UFO-k építették...

2013. márc. 21. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!