Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek a legjobb csajozós SMS-ek?
Az hogy ne így próbálkozz, az nem válasz a kérdésre, ki mondta hogy nem személyesen udvarol, csak pluszba még szeretne még így is kedveskedni?
Szóval írjunk ötleteket, nem kell kioktatni:)
"Mikor ezt az sms-t olvasni kezded, a küldője szívesen megfogná a segged/megpuszilna Téged. Mosolyodból ítélve tetszik az ötlet, kipróbálhatnánk egy kicsivel többet?"
"Van 25 másodperced, hogy írj nekem.
Ebből 15 hátra van és ha az sms-ed nem ér ide 10 másodpercen belül, amiből 8 már le is telt, akkor jössz nekem ezer puszival."
Jaj ez nagyon tetszett amikor egyszer ilyet kaptam:) :
"Önnek egy cupp üzenete érkezett. A sípszó után kérem kapcsolja le a lámpát és álmodjon szépeket. KÖSZÖNJÜK: Cupp "
"Reggel nem tudok enni mert rád gondolok, délben nem tudok enni, mert rád gondolok, este sem tudok enni, mert rád gondolok… és éjjel nem tudok aludni, mert éhes vagyok! "
"Hogy mondjam el milyen nagyon szeretlek én/tetszel nekem, ha bakker,
nem áll rendelkezésre több, csak 160 karakter…"
Mikor a barátommal ismerkedőben voltunk, egy éjszaka telefonon keresztül facebookon üzengettünk egymásnak (mivel az sms drága, és akkor még nem tudtunk ingyen beszélni telón.. xD), és én egyszercsak bealudtam, így nem válaszoltam neki.
Reggelre ez az sms várt: "Na mi az, már megint elaludtál, álomszuszi? (: Álmodj szépeket!"
Reggel jót mosolyogtam rajta, és nagyon aranyosnak találtam, hogy ezt írta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!