Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korától mondanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korától mondanátok egy lányra hogy nő?

Figyelt kérdés

Szóval hogy van aki azt írja ki hogy 22/L, vagy 17 éves nő...Ti hány éves kortól használnátok ezt a megnevezést? 17 évesen nem túl korai még? 22 évesen nem túl késő? Persze biológiai értelemben nő mindkettő...de értitek, ugye?:D

Csak úgy kíváncsiságból kérdezem.

22 lány vagy nő :D

2009. máj. 12. 22:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

Nahát, ez eszembe sem jutott. :)

Bár nekem aztán tényleg hosszú a hajam, a combom közepéig ér. :)

28/most akkor mi is? :)

2009. máj. 12. 23:47
 12/13 anonim ***** válasza:

(kettővel ezelőtti vagyok, 23:24)

Szerintem te olyan nő vagy, aki lány. Vagy fordítva. És ha nekem csak a hátam közepéig, akkor én mi? :)

24/F

2009. máj. 13. 01:48
 13/13 anonim ***** válasza:
most lehet osotbaságot mondok de nekem 30 éves kortól.mert 20 évesen úgy hát nem is tudom az ember sztem akkor él még ,,fiatal" korosztályba sorolható és a 30 a ,,szép" korosztály
2009. aug. 25. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!