Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korától mondanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korától mondanátok egy lányra hogy nő?

Figyelt kérdés

Szóval hogy van aki azt írja ki hogy 22/L, vagy 17 éves nő...Ti hány éves kortól használnátok ezt a megnevezést? 17 évesen nem túl korai még? 22 évesen nem túl késő? Persze biológiai értelemben nő mindkettő...de értitek, ugye?:D

Csak úgy kíváncsiságból kérdezem.

22 lány vagy nő :D

2009. máj. 12. 22:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
18
2009. máj. 12. 22:10
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

Ez az illető viselkedésétől is függ. Van, aki már 17 évesen is nagyon érett, és van olyan, aki 25 évesen is komolytalan.

Ha mindenképpen számot kellene mondanom, a 25-re szavaznék. (De láttam már 32/L hozzászólót is)

22 lány :))

2009. máj. 12. 22:11
 3/13 anonim ***** válasza:
96%

Én 23 vagyok, és már nem annyira érzem magam lánynak, inkább nőként aposztrofálnám magam.

ilyen 20-21 éves korom körül még lány voltam:)

2009. máj. 12. 22:14
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Minden relatív. Mitől lesz egy nő nő? 19 éves vagyok, és érett gondolkodású. A mostani kapcsolatomban azonban kislánynak érzem magam. Ha bár nő vagyok olyan értelemben, hogy lehet rám számítani, megbízható vagyok, tudok főzni, takarítani, ellátom a barátomat bizonyos határok között, de amit az ágyban nyújtok, az nem egy nőre vall. Nekem Ő az első, így még szoknom kell. Azt mondja a barátom, hogy amíg nem jutunk el az ágyig NŐ vagyok, igazi feleségnek való, de amint az ágy közelébe kerülünk valami elvágódik bennem, és lány lesz belőlem. Korábban ijedt kislánnyá váltam, most már azért nagylány vagyok. Szóval lehet fejlődni. Úgyhogy én nem mondanék kort. Szerintem ez függ a szituációtól is nagyban.
2009. máj. 12. 22:15
 5/13 A kérdező kommentje:

köszi Nektek a választ :)

azért is kérdeztem, mert magamról sem tudom...jó olvasni hogy ezt más hogy látja,érzi!:)

én valahol a kettő között vagyok még :D

2009. máj. 12. 22:17
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Biológiai szempontból az első menzesztől, am. sztem 18tól már mondhatod magad annak
2009. máj. 12. 22:19
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

Bár én fiú vagyok, de szerintem ezt nem kell túlkomplikálni. Nekem mindig szimpatikus, ha valaki pl 32/L -t ír, mert abból az jön le, hogy ő nem egy "nagyon komoly úrihölgy", hanem egy belevaló csaj :) De ez csak az én véleményem :P

20/F(iú)

2009. máj. 12. 22:23
 8/13 A kérdező kommentje:

jajjj hát én nem komplikálom túl :D

csak érdekel. nincs is rossz válasz.

de úgy is lehet nő valaki, hogy nem úrinősködik :D

2009. máj. 12. 22:26
 9/13 anonim ***** válasza:
MIkor már megvan a kellő esze hozzá .Vagyis kórtól független .
2009. máj. 12. 23:05
 10/13 anonim ***** válasza:
55%

Az F és L az angol m(ale) és f(emale) átvétele, ami annyit jelent, hogy "hím" vagy "nőstény", szóval nem tesz korbeli különbséget.

A kérdésre válaszolva: ovis koromban azt hittem, hogy a nő az a lány, akinek hosszú haja van. :) Ma már úgy vagyok vele, hogy szövegkörnyezettől is függ, például mi fiúk/férfiak nem mondjuk, hogy "jó lány", csak hogy "jó nő". Nyilván van egy átmeneti kor, amikor még mindkettő stimmel, ezt úgy 20 és 30 közé tenném, de nagyon kábé.

2009. máj. 12. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!