Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korától képes egy fiú orgazmust átélni?
Tényleg lehetséges akár már 9-10 éves korban is?
Akár az is lehet, de észre fogod venni, mert előszőr éjszaka, álmodban fogsz elmenni, reggelre csak a pizsi fog rá emlékeztetni!
2009. júl. 6. 16:18
2/12 A kérdező kommentje:
kösz, de én lány vagyok! :DD
csak érdekel, hogy náluk ez hogy van.
Meg fogsz lepődni, de már 9 évesnél fiatalabb is élhet át. Valahol olvastam hogy egy házaspár fél vagy egy éves babája önkielégítést végzett. Nem vicc, internetes segítséget kértek hogy mit tegyenek mikor elkezdni? Mert látják hogy szabályosan lemerevedik a nemi szerve olyankor, és nem tudnak vele mit kezdeni. A tanács az volt hogy próbálják elvonni a figyelmét valamilyen játékkal, vagy kicsit szorosabb pelenkát adjanak rá, hogy ne tudjon "hozzá férni".
2009. júl. 6. 16:41
4/12 A kérdező kommentje:
na jó, dehát ilyen kicsi korban még biztos nem lenne képes orgazmusra, akárhogy is birizgálja. nem lehet, hogy csak amiatt lett merev, mert pisilnie kellett?
Nem, rendesen önkielégített. Rendszeresen. És igen, élhet át orgazmust, az érzés már akkor is megvan, csak ondó nem jön. A kellemes érzést a gyermek újra át akarta élni, és ezért csinálta. Ha pisilnie kell egy babának, egyszerűen bepisil, nem kezd el önkielégíteni.
2009. júl. 6. 16:49
Jah és még annyit tennék hozzá, hogy az ilyen alapvető ösztönök már születésünktől kezdve jelen vannak az agyban. Persze szabályozva van, hogy mikor erősödnek fel, de minthogy a természet sem tökéletes, hiba mindig becsúszhat.
2009. júl. 6. 16:53
"Meg fogsz lepődni, de már 9 évesnél fiatalabb is élhet át. Valahol olvastam hogy egy házaspár fél vagy egy éves babája önkielégítést végzett."
Már Freud Zsigmond dr. megmondta, hogy a gyerek szexuális lény. Viszont egy idő után a szexualitása eltűnik, háttérbe húzódik, és 10-12 éves kora körül jön ismét elő.
2009. júl. 6. 17:03
orgazmust? ahhoz nem kell spermát termelni
anno én is előbb recskáztam mintsem kijött volna vmi, volt orgazmusom, lüktetett a farkam (erre konkrétan emlékszem) de már fogalmam sincs hány éves lehettem
kisfiúk (óvódás) és szoktak önfeledten játszani a kukijukkal, lehet, hogy az ember akkor is átél valamit, de én vagy nem játszottam vele, vagy már nem emlékszem, hogy volt-e vmi
2009. júl. 6. 17:15
korábban íróknak: merevedésed már csecsemőkorodban is lehet, sőt akkor egészen biztos, mert a tesztoszteron szinted akkor még egy ideig elég magas
2009. júl. 6. 17:16
10/12 A kérdező kommentje:
de vajon igazi orgazmust is átélhet-e egy kisgyerek? ez itt a kérdés! :) mert én is szerettem mindig is játszadozni magammal, lüktetett is rendesen, mégis csak 14 évesen éltem át először orgazmust.
Kapcsolódó kérdések: