Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy láttatok neki a csajozásnak?
Figyelt kérdés
Egy szerencsétlen gyáva alak kérdezi, aki változtatni akar.2009. máj. 12. 19:20
1/9 anonim válasza:
kezdj elsőnek chaten esetleg, de ne ugorj be az ilyen Chatsexes pedofil homóknak
2/9 anonim válasza:
oda megyek egy jo bulahoz, azt leszolitom
fatercosta
3/9 anonim válasza:
Őszinte leszek:
Sokáig a "rajongó kiskutyus"-típus voltam,aki ugrált meg rohangált a csodálat tárgya körül,de túl sokszor "rúgtak" bele ebbe a bizonyos kutyuliba.Mostmár úgy gondolom:nem fogok könyörögni senkinek,hogy méltóztasson emberszámba venni.Nem leszek bazárimajom,csakhogy elmondhassam:"Hú,csajom van!"
Ha akarnak valamit,majd szólnak...
4/9 anonim válasza:
Szerintem ez a dolog csak úgy jön sokszor.. Nem is tervezed és összejössz a csajjal.
5/9 A kérdező kommentje:
Jól van ezek jó dolgok, de mégsem a kérdésre válaszoltok.
Azért adtam pontot mindenkinek.:)
2009. máj. 12. 20:18
6/9 anonim válasza:
A chat jó ötlet. Én szemezéssel kezdtem, aztán megembereltem magam és oda megyek.
7/9 anonim válasza:
Hát elég ha odamész, és csak odaköszönsz nekik, kicsit ottmaradsz kedvesen nézel, de soha ne tűnj olyan kutyusnak mint ahogy a 2. válaszoló mondta. Nekem is van 1-2 olyan osztálytársam és nagyon gyűlölöm őket mert még hallgatni is szörnyű a dumájukat meg szinte folyik a nyáluk ha a csajt nézik, sőt bámulják egész nap. Tod ilyen puncsos papucsok. SZóval csak beszélgess velük és legyél vicces de ne idegesítő!:D
8/9 anonim válasza:
A barátnőmmel 2 éve vagyok együtt, 14 éves voltam, amikor összejöttünk. Nem láttam azelőtt soha, egyik este viszont egy társaságba keveredtünk... Izzott körülöttünk. Majd odamentem, megfogtam a kezét, vártam a "válaszát", ami igen volt, majd mentünk tovább. :)
9/9 anonim válasza:
Hát ez beteg egy ismerkedési sztori :D Én azt nem tudom, az emberek miért nem az ismerőseiknél próbálkoznak. Meg tulajdonképpen, ha tetszel egy lánynak, az is lehet, hogy ő megy oda hozzád. Én is ezt tettem, mivel nem bírtam már rá várni :) De mint fiú, hát nézegesd egy darabig, mosoly, szia, aztán kérdezz valami tök általánosat, pl hogy vagy, ha kölcsönös a szimpátia majdcsak alakul és ha az esőből nem lesz semmi, nem kell mindjárt letörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!