Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ijesztő/ciki nektek lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ijesztő/ciki nektek lányok, ha egy fiú szereti a komolyabb zenéket?

Figyelt kérdés
Csak véleményre vagyok kíváncsi.
2009. máj. 12. 18:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Esetleg A walkürön tarthatnánk egy kérdező-válaszoló találkozót. Továbbá a kérdező feladata, hogy hozzon magával egy lányt is, anélkül nem engedjük jegyet venni.

dobosgitáros

2009. máj. 14. 01:30
 22/26 anonim ***** válasza:

XDDD így válik egy anonim oldal barátságok születésének színhelyévé...*meg6ottan szipog*

"Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship."

különben sem lesz ám könnyű jegyet szerezni, tömegek fognak dulakodni a diákjegyekért, attól félek. úgyh ne szabjunk a kedves kérdezőnek ilyen feltételeket... majd ott ismerkedik :P

(23:42 voltam)

2009. máj. 14. 11:25
 23/26 anonim ***** válasza:
Azt a tömeg diákot szeretném látni, ami Wagnerra tolong. Főleg hogy leadják az egész Nibelungot, és minden darabját kétszer adják. Szóval nem nagyon tudom elképzelni, hogy akkora lenne ott a tolongás, de majd meglátjuk. Mindenesetre aki jönni akarna valamire (úgy június közepén lesz), az dobjon meg egy méllel, ne menjünk egyedül. Meg most már tényleg kíváncsi vagyok rátok! :)
2009. máj. 15. 03:14
 24/26 anonim ***** válasza:
Ja 24/dobosgitáros voltam, természetesen.
2009. máj. 15. 03:15
 25/26 anonim ***** válasza:

a virtuális tér szilaj hullámaira bíztam üzenetem...

remélem, megkaptad e-mailem, mindenesetre szólok, h küldtem. ^^

(22:43)

2009. máj. 15. 20:43
 26/26 anonim ***** válasza:

Nem, nem ciki, inkább műveltségre irányuló ok...

De ha már itt tartunk, ki fogja hallgatni 50centet vagy teszem azt Madonnát 100év elteltével?

Mert hogy a Beethoven für Elise azért már koros darab,mégis 1ik kedvenc zeném, vagy Mozarttól az Ave Maria...Vagy a Bondüel reklámok zenéi(Strausstól a Radetzkyi)

A mai zeen hol fog megélni ilyen kort?:)

2009. aug. 18. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!