Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ijesztő/ciki nektek lányok, ha egy fiú szereti a komolyabb zenéket?
Esetleg A walkürön tarthatnánk egy kérdező-válaszoló találkozót. Továbbá a kérdező feladata, hogy hozzon magával egy lányt is, anélkül nem engedjük jegyet venni.
dobosgitáros
XDDD így válik egy anonim oldal barátságok születésének színhelyévé...*meg6ottan szipog*
"Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship."
különben sem lesz ám könnyű jegyet szerezni, tömegek fognak dulakodni a diákjegyekért, attól félek. úgyh ne szabjunk a kedves kérdezőnek ilyen feltételeket... majd ott ismerkedik :P
(23:42 voltam)
a virtuális tér szilaj hullámaira bíztam üzenetem...
remélem, megkaptad e-mailem, mindenesetre szólok, h küldtem. ^^
(22:43)
Nem, nem ciki, inkább műveltségre irányuló ok...
De ha már itt tartunk, ki fogja hallgatni 50centet vagy teszem azt Madonnát 100év elteltével?
Mert hogy a Beethoven für Elise azért már koros darab,mégis 1ik kedvenc zeném, vagy Mozarttól az Ave Maria...Vagy a Bondüel reklámok zenéi(Strausstól a Radetzkyi)
A mai zeen hol fog megélni ilyen kort?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!