Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ijesztő/ciki nektek lányok, ha egy fiú szereti a komolyabb zenéket?
magam is hallgatok komolyzenét. meg mindenféle elborult mjuzikot ^^ nálam egyenesen jópont az ilyen ízlés, a klasszikusok szeretete.
cikinek semmilyen értelmes társaságban nem ciki. ahol igen, ott komoly gond lehet.
Szerintem az, ha valaki klasszikus zenét hallgat, egyáltalán nem ijesztő!
Sőt!
Hallgasd nyugodtan, és ha valaki beszól, akkor rakj rá még több hangerőt, és ne foglalkozz semmivel, senkivel. (Tapasztalat)
Ha neked ez tetszik, akkor miért érdekel, hogy más mit szól hozzá?
Én mindig azt mondom, aki klasszikus zenét hallgat,az rossz ember nem lehet!!
-egy zongorista lány-
Én voltam a 19:11-es. Így visszaolvasva úgy tűnik, mintha én is azt akartam volna mondani, hogy hallgass ilyen vagy olyan zenéket, hogy menő legyél. Egyáltalán nem így értettem, sőt. Csak arra akartam rávilágítani, hogy ettől ne érezd magad különcnek, de ha mégis, megvannak az áthidaló megoldások. :)
Egyébként jómagam is egyre többet hallgatom a Bartók Rádiót, és járok komolyzenei koncertre. A Művészetek Palotájában a nagyterembe diákkal bármely koncertre bemehetsz 300 forintért. Randira az ilyen kiválóan alkalmas. Persze ne azonnal egy hét és fél órás Wagner-operával kezdj, hanem pl. 27-én és 28-án is adják Mahler I. szimfóniáját, szerintem az bárki számára hallgatható.
Megint előző vagyok. Tényleg, nem akar valaki velem arra eljönni? Elsősorban te kedves zongorista lány? :)
egy dobos-gitáros fiú
egyáltalán nem ciki dolog, nekem imponál, ha egy fiú műveltebb, és érdeklődik a kultúra iránt.
lehet, hogy nekem is azért van így, mert tanultam egy rakás hangszeren..mindenesetre alapvetően teljesen más a zenei ízlésem, mégis előfordul, hogy felteszek egy Chopin-lemezt.
tehát nem, nem ijesztő/ciki.
Szerintem egyáltalán nem ciki. Ha szereted a komolyzenét, vállald - ez a Te saját stílusod.
Ha a lány nem szereti, hallgathattok mást is. Ha meg ciki neki, akkor nem biztos, hogy ő az igazi.
A párommal nem egyezik a zenei ízlésünk, de meg tudjuk oldani, ettől még lehet működőképes egy kapcsolat, csak egy kis tolerancia kell hozzá.
22 l
Kit érdekel hogy ciki vagy sem?
Azt hallgatsz amit akarsz...
Én is szeretem Vivaldi-t, Bach-ot, Debussy-t....
pedig én értékelném, ha meghívnának egy hét és fél órás Wagner-operára.... tényleg... ^^
én nem tanultam zenét, semmiféle hangszeren nem játszok, de a komolyzenét szeretem és ez semmiképp sem lehet ciki, sőt. SŐT!!!!!
23:42 jelentkezik
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 300 FTÉRT NIBELUNGOK ÉS PARSIFAL <3
kedves kérdező, várunk a műpában!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!