Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ijesztő/ciki nektek lányok, ha egy fiú szereti a komolyabb zenéket?
miért ne lehetne akár társaságban hallgatni
csak olyan emberek kellenek hozzá, akik szintén szeretik
de akkor már inkább elmegy az ember egy koncertre, kamaraestre
"party zenét vagy rapet ami érzelmekről szól" - én speciel itt röhögtem el magam. Légy büszke magadra, hogy te már túlléptél a konzumzenéken, és megtaláltad a saját ízlésedet. Csak ennek ugyebár az a hátránya, hogy ha az embert különcként kezelik, az nem túl jó érzés. De egyrészt van más szempont is, ami alapján lehet közös témát találni, másrészt meg idővel úgyis megtalálod azoknak a kicsiny társaságát, akikkel még az ízlésed is egyezik.
Persze, ha a komolyzenét szereted, javaslom, hogy hallgass bele olyan zenékbe is, mint a Pink Floyd, a King Crimson vagy az Emerson, Lake & Palmer, szerintem tetszeni fognak. Persze még ezek is elég különc zenék a tizenévesek körében, de ezek már mégis egy olyan határon belül mozognak már, amit a korosztályod is jobban elfogad, és ha megtetszenek (de tényleg csak akkor, nehogy kötelességből hallgass bármilyen zenét), te sem tűnsz már olyannak, mint aki a Holdról jár be a suliba.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!