Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan ismerkedtek?
fiúknak álltalában egyszerübb, nekem van egy taktikám méghozzá az utánam a vízözön taktika :)
Leszólítasz egy csajt, de elötte pár oercig figyeled h milyen tipusú, így fel tudsz készülni h mit várhatsz tőle... Én pl a humorosabb csajokat keresem mert velük el lehet poénkodni az egészet...
Nálam úgy szokott elkezdődni h hosszú idáig nézek rá, mire automatikusan megérzi h figyelik visszanéz rákacsintok, és ha viszonozza a mosolyt onnantól nyert ügyem van... odamegyek és eldumáljuk az időt (pl buszon) ilyenkor improvizálni kell.
F/20
kinézem a neten,felhívom,megkérdezem mennyi egy óra komplett,bejelentkezek,aztán elmegyek hozzá.
kb így.
ma 00:26!
Jól nyomod:) Adhatnál egy keveset az önbizalmadból:D
adhatok ha kell :D
amúgy komolyan mondom, hogy 20 esetből 18 szor bejön / bejött pedig nem vok egy adonisz és pénzem sincs :D
DE tapadnak rám a nők a szövegem miatt... bár én általában egy kevésbé egós egyéneket keresek, mert kifejezetten rühellem az egóista embereket, mert nem engem szeretnek :D
Innen látszik, hogy önbizalmon múlik a legtöbb. Nem kell gazdagnak vagy adonisznak lenni...
Komolyan irigyellek:D:)
00:41
Igazából ne irigyelj... kegyetlen út amíg eljutottam eddig az "önbizalomig" :/
ma 00:44!
De eljutottál:) Én még az út elején vagyok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!