Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne fájjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne fájjon ennyire?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nekem még sosem volt barátnőm és ami azt illeti barátaim se voltak sosem, oviban se meg sehol se. Mostanában azt látom Facebookon is meg az ismerőseim körében is, hogy mindenki boldog párkapcsolatban van. Én meg mint mindig magányos vagyok. Senki se barátkozik velem, mert ronda vagyok és teljesen biztos. HotDog.hu-n se ír rám senki se, pedig 2x is raktam ki magamról hirdetést, akiknek írtam senki se válaszolt. Az iskolában pedig mindenki kerül senki sem jön oda hozzám, ha pedig én megyek oda vkihez elmennek ink. máshova. Ez eddig nem zavart, de most már vmiért magányosnak érzem magam nagyon és mivel ismerkedni esélyem sincs, szeretném elnyomni az érzelmeimet meg ezt az egész érzést. Mit tegyek? 17/F
2011. nov. 23. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Fürödj meg
2011. nov. 23. 21:36
 2/6 A kérdező kommentje:

Jól van. :(

Am. azt kifelejtettem, hogy arra már rájöttem, hogy szünetekbe hova kell elbújjak, ahol senki sem talál meg és senkinek se kell elviselnie meg nem járok el osztálykirándulásokra meg semmire sem, most is mikulásra húz mindenki egy nevet és annak kell ajándékot vennie, ebből én kivetettem magam... De ezt a szörnyű rossz érzést, a magányt hogyan nyomhatom el?

2011. nov. 23. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben minél több zenét hallgatnék, szerintem a világ egyik legjobb orvossága a zene.
2011. nov. 23. 21:40
 4/6 atilis ***** válasza:
100%
Fúú, öregem 17 évesen ha így érzel, mi lesz veled később.
2011. nov. 23. 21:51
 5/6 anonim válasza:
szerintem minden képpen keress haverokat mert ha kivonod magad mindenből akkor nem leszel előrébb mindenkinek meg lesz a véleménye... probbálj meg bekapcsolodni a közösségbe ha nehéz de akár lassan is...:/
2011. nov. 24. 17:15
 6/6 anonim válasza:
Hú, lődd fejbe magad!
2012. máj. 20. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!