Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember saját magától lehet Aids-es?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom hogy mit tudom én a spermája önkielégítéskor bele kerül a szájába (nem leszopja magát csak a kezéről) vagy vmi ilyesmi vagy lenyalja az ujját ujjazás után ilyesmik.2011. nov. 23. 19:13
11/21 IQnindzsa válasza:
Szia csajszi! :) Januárban megyek vissza... Mikor sörözünk? :D :D :D
12/21 anonim válasza:
Én épp most készülök bontani egyet :D
Azé mostmár egyből felismersz :) Fejlődtél :D
13/21 anonim válasza:
Látom ma már nem tanítanak az iskolában (netgeneráció, pff).
Ritkán, de megfertőződhetsz saját magadtól. Ehhez hordozónak kell lenned.
14/21 anonim válasza:
Téged se sokra tanítottak utolsó.
Magadtól megfertőződni nem tudsz HIV-vel. Ha a vírus benned van, akkor már nem tudod elkapni, akármit teszel, te ugyanabban a HIV fertőzött állapotban maradsz.
Ez benne van a spermában, a vérben....szóval kb. akkora baromság volt az állításod, mint maga a kérdés.
15/21 IQnindzsa válasza:
Na ennek örömére én is kimegyek egy sörért. De ez még nem 'közös' sörözés!!! :P
16/21 anonim válasza:
Aszittemár visszaoltott a másik arc :D
Jójó tudom én, de jelen állásban ez az egyetlen megoldható verzió:D
17/21 IQnindzsa válasza:
Miért mi a jelen állás? Így sosem lesz sörzés... :(
18/21 anonim válasza:
tegnap 21:23
A fenéket. Szerinted aki hordozó, az magát nem tudja megfertőzni? Ritkán, de spontán is meg tudja.
19/21 anonim válasza:
Te tudod, hogy mi az, hogy hordozó? Csak mert attól tartok, hogy nem.
20/21 mus musculus válasza:
Hogy a bánatos p*csába tudná magát megfertőzni? Tényleg ennyire hülyék vagytok? Ha "sikerül" neki, azt jelenti, hogy a "fertőzés" előtt is fertőzött volt, tehát valójában nem is magától "kapta el". (Öcsém, de megerőltető volt magyarázatot préselni magamból...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!