Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember saját magától lehet Aids-es?
Jajj dehogy.
Nem minden spermium Aids barlang.
Szóval az AIDS egy betegség, amit a HIV vírus okoz. Aki nem fertőzött HIV vírussal, annak a testnedvei nem fertőznek, bár nekem ez tök logikus, nem értem téged ki kavart meg ennyire, de szívesen megkérdezném hogy a francba gondolta ezt.
Igen, lehetséges ez. Abban az esetben kaphatod el magadtól az AIDS-et, ha deréktól lefelé megfertőzött a HIV vírus. :D
Hogy fogalmazódhat meg egy ilyen kérdés valakiben???? Annyira kíváncsi vagyok egy ilyen ember agyműködésére. Nem is Einstein agyát nézném meg, hanem inkább a tiédet.
Én még nem hallottam spontán HIV fertőződésről... De mondjuk nem is számítok szakértőnek. Lehet h neked sikerülhet!
(Halkan megemlíteném ,hogy nem AIDS-el fertőződsz meg hanem HIV vírussal és annak a hatására alakul ki az a tünetegyüttes amit AIDS-nek neveznek. )
Végre már IQnindzsa, ideje volt már, hogy írj :D
Nagyon rég láttalak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!