Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elmertek menni kakilni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmertek menni kakilni a parotoknal?

Figyelt kérdés
persze arra gondolok amikor meg igen csak az elejen vagytok?föleg szerintem a lanyoknak ciki xD !en nagyon sokaig nem mertem elmenni, tudom termeszetes olog de akkor is.megis csak bebüdösitek!meg akar rotyoghat is!es milyen gaz ha halja a baratom anyja vagy apja... :D
2011. nov. 22. 18:46
1 2 3
 11/22 Fke ***** válasza:

én zavarban vagyok. általában, akkor megyek, amikor kimegy dohányozni, vagy megy a mosógép :D

21 F

2011. nov. 22. 19:02
 12/22 anonim ***** válasza:

Én is így voltam az elején:D Míg egy hétvégén mikor ott aludtam, a nutellától elkezdett fájni a hasam és hasmenésem lettxD Azt nem tudtam volna visszatartani sem és hát megtört a jég elmentem wc-re:D sőt többször is aznapxD

azóta nem gond ott kakilnom:D

2011. nov. 22. 19:03
 13/22 anonim ***** válasza:
Engem is mindig zavart. :D Inkább kerültem az ilyen helyzeteket... Furcsa amúgy, hogy a pasik mennyire máshogy állnak ehhez a kérdéshez. Ismerős pl. mindig külön be is jelenti (!!!), hogy megy wc-re, és nekiáll újságot keresni, hogy legyen mit olvasnia... Áááá... én meg, ha belegondolok, hogy még pisilni sem szívesen megyek el náluk. :D
2011. nov. 22. 19:05
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

faszán lazán de igazán. mondom neki, hogy ne haragudj meg hív a természet lágy öle, de úgy úgy bizony, beszambázol a wc-be, megvívod a harcodat majd kilimbózól a wc-ből ennyi. Meg is csinálnám ha erre kerülne a sor.

egy laza srác 19/f

2011. nov. 22. 19:07
 15/22 anonim ***** válasza:
94%
überbrutál emberek vannak.. xd a kérdező is meg a válaszolók is.. az helyzetemben nem hiszem hogy nagyon vannak.. az én barátom a trónjának gondolja a wc-t és egyszerűen még csak meg se engedné.. (nem is akarok nála.. nem merném..:D)a pisi mehet, de azt mondta meg ne próbáljam a nagy dolgot az Ő wc-jébe.. xd igazából szerintem vicces a szitu és jó látni a reakcióját ha esetleg azzak poénkodok hogy na megyek elintézem a nagy dolgot a wc-jébe.. :D
2011. nov. 22. 19:07
 16/22 A kérdező kommentje:
:D :D az komoly akkor valaszolok ti sem vagytok könyebb helyzetben mint ahogy voltam xD!! azt hittem mar hogy ez csak az en dilom.de en is cikinek tartottam nagyon de nagyon!!!xDDD
2011. nov. 22. 19:13
 17/22 anonim ***** válasza:
Én még pisilni se nagyon mertem nála elmenni, csak ha már nagyon nem bírtam. Amikor ott aludtam, még otthon elvégeztem a nagy dolgot, hogy nehogy nála jöjjön rám :D erre reggel felébredünk, közli velem, hogy hívja a természet és olyat rottyantott a wc-n, hogy öröm volt hallgatni :D Ettől függetlenül én még mindig nem szenteltem föl a wc-jét :D
2011. nov. 22. 21:11
 18/22 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom...lehet, hogy én egy igazi antinő vagyok, de én már a legelső alkalommal, amikor ott aludtam Pároméknál, elmentem tojni reggel. :D Hozzáteszem, már több éve ismertük egymást, barátok voltunk, msn-ezéskor még az ilyen jellegű dolgokról is tök lazán dumáltunk. :D Lehet, hogy emiatt most sokan nem fognak nőnek tartani, de én nem csináltam soha ügyet ebből. :D Én simán elmegyek nagydolgot intézni melóhelyen, barátnőknél is, ha kell, én ugyan nem fogok görcsölni. :D Nem mellesleg ha visszatartod, egy idő után "belesül" a "cucc" a vastagbeleidbe és kellemetlen szorulás lehet a vége. :P

26/L

2012. febr. 22. 14:58
 19/22 A kérdező kommentje:
nem gondolok rolad semmi rosszat! :) pont hogy inkabb van annyi eszed hogy nem törödsz olyan butasagokkal amivel pl. en :D , bator vagy :) es jol csinalod.
2012. febr. 23. 12:20
 20/22 anonim válasza:
Baromi jót röhögtem a válaszokon :D
2012. ápr. 19. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!