Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elmertek menni kakilni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmertek menni kakilni a parotoknal?

Figyelt kérdés
persze arra gondolok amikor meg igen csak az elejen vagytok?föleg szerintem a lanyoknak ciki xD !en nagyon sokaig nem mertem elmenni, tudom termeszetes olog de akkor is.megis csak bebüdösitek!meg akar rotyoghat is!es milyen gaz ha halja a baratom anyja vagy apja... :D
2011. nov. 22. 18:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
34%
Kapcsolat elejen valamire valo lany nem szarik a baratjanal.
2011. nov. 22. 18:48
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

amíg nem vagytok egy évesek két hónaposak huszonegy naposak és három órásak, be ne tedd a lábad a rotyiba, mert szerencsétlenséget hozol az emberiségre

ezt már a maják is tudták, ezért szartak a bokorban

2011. nov. 22. 18:52
 3/22 anonim ***** válasza:
legalábbis a wc-be nem. inkább a nadrágjába
2011. nov. 22. 18:53
 4/22 anonim ***** válasza:
96%

Óh, én mindig hazavittem a cuccost. :D De most is csak akkor merek tojni náluk, ha nagyon muszáj, és lehetőleg csak barátom van otthon. És akkor is tiszta erőfeszítésbe kerül kis dózisokban adagolni, hogy ne egy ősrobbanás legyen az egészből, amit még a fölsőszomszéd is hall.

(természetesen így a pasim előtt nem beszélek, de ez az igazság. :D)

20L

2011. nov. 22. 18:53
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Teli hassal, úgy hogy hangosan kujtorog a fing a beleidben szar ám kefélni (szó szerint). Úgyhogy húzzál kábelt fektetni amíg nem késő!
2011. nov. 22. 18:54
 6/22 anonim ***** válasza:
20%

pfuuujjj b+

ti nők sokkal, de sokkal gusztustalanabbak vagytok mit mi férfiak.

2011. nov. 22. 18:55
 7/22 anonim ***** válasza:
11%
Én pelenkát használok!
2011. nov. 22. 18:56
 8/22 anonim ***** válasza:
88%
Az élet nagy problémái hogy bassz@ meg! Amúgy tényleg gáz ha egy irtó ge'ci nagyot oda rottyantasz:D
2011. nov. 22. 18:57
 9/22 A kérdező kommentje:
hat igazabol nekem ezzel mar nincs problemam mert mar 3 eve egyutt vagyunk es fel eve egyutt elünk!igazabol mindig foglalkoztatott a kerdes hogy masok is vannak e igy mint ahogy en voltam az elejen./ amugy most egy baratnöm jar ebbe a cipöbe/ persze nem miatta tettem fel a kerdest , de itt többen is elmondhatjatok a velemenyeteket! :)) köszönöm a valaszokat!
2011. nov. 22. 18:58
 10/22 anonim ***** válasza:
Ha sz*rni kell hát sz*rni kell nem szabad vissza tartani !
2011. nov. 22. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!