Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fülbevalós fiúkat melegnek nézik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fülbevalós fiúkat melegnek nézik?

Figyelt kérdés
Gondoltam már rá, hogy kifúrom a fülemet és fülbevalót rakok be, de nem fognak emiatt melegnek nézni?
2009. máj. 11. 21:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Én bizti nem néznélek annak, nekem kifejezetten tetszik is, persze nem a nagy fültágító, hanem akár egy ki " pötty" szerű
2009. máj. 11. 21:21
 2/15 anonim ***** válasza:
76%

Az olyan fülbevaló amiben valami kő van és ami inkább lányos (hiszen valami csini sárga vagy kék vagy valamilyen kő van benne!!! könyörgöm :D) illetve ha ez mindkét füledben van, na annál nincs undorítóbb számomra. Pedig sok ilyen fiút látok a sulimban. Egy férfi legyen férfias, könyörgöm. :) Az ilyeneket igazán meghagyhatnátok már nekünk, nőknek.

Szóval a fülbevaló típusától függ inkább. De szerintem normális ember nem néz melegnek emiatt. ;)

2009. máj. 11. 21:21
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Melegnek biztos nem nézem, ha más külső vonások nem utalnak arra :)
2009. máj. 11. 21:22
 4/15 anonim ***** válasza:
78%

Abszolút nem néznélek melegnek!

Nekem spec be is jön:)

2009. máj. 11. 21:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

ha egyszerű ezüst vagy acél és nem csilli-villi köves (mint a mostani raperek egy részének van)akkor szerintem semmi baj vele

Ha elég vagányan öltözöl hozzá(olyan motoros-rockeres-farmeres stílusban) akkor még kifejezetten jól nézhet ki, de szerintem csak a kicsit hosszabb haj mellett( nem kell hogy derékig érjen, csak legyen valami hossza)

22/L

2009. máj. 11. 21:24
 6/15 anonim ***** válasza:
26%
Mellik vadbarom pontoz le minden válaszadót, mikor normális, hasznos válaszok voltak?
2009. máj. 11. 21:26
 7/15 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem fiú ne hordjon ilyeneket.
2009. máj. 11. 21:30
 8/15 anonim ***** válasza:
63%
Az ilyen csillogós fülbevalóktól (és ha már itt tartunk felsőktől is) amiben kő van, szerintem fiún undorító. :S Ha az én barátom berakatna egy olyat, kidobnám a 10.-ről. :P
2009. máj. 11. 21:32
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem bejön, a barátomnak is van (neki spec kő, de szerencsére nem színes mert azt utálnám, de ez az sima ez bejön nagyon) sztem egyáltalán nem néz ki egy pasi ettől melegnek csak ne legyen mind a két fülében:D
2009. máj. 11. 21:34
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is nagyon bejön ha egy srácnak fülbevalója van:)
2009. máj. 11. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!