Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan higgyem el, hogy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan higgyem el, hogy van olyan aki szeretne velem párkapcsolatot ha még senki nem szeretett volna? Hogyan érezzem magam nőnek amikor mások sem tudnak nőként nézni rám?

Figyelt kérdés

Külsőmmel nincs baj, sokan mondják, hogy szép vagyok, nem öltözködöm kihívóan, ritkán sminkelek, nincsenek műkörmeim, csak festem őket, hosszú hajam van, kicsi mellem, nőies alakom.

Neten ismerkedek a legtöbbet, szórakozóhelyekre nem járok vagy csak nagyon ritkán. Nem volt még barátom azért érzem úgy, hogy nem biztos, hogy van olyan akivel és is szeretnék együtt lenni és aki velem szeretne lenni.

2011. nov. 22. 00:58
1 2
 11/11 anonim válasza:
A legfontosabb dolog, hogy magadat meg kell szeresd, teljesen. Hiszen nem várhatod el másoktól, hogy szeressenek, hogy kezdeményezzenek, ha magadat nem "imádod". Itt nem egocentrikusság, vagy önteltség a kulcsszó, hanem önbecsülés. És ha tényleg érzed, hogy te szép vagy, és ezzel irányíthatod nagyon sok téren a jövődet, akkor iszonyat fognak menni a dolgok (persze ez nem 1-2 hétbe telik, de hosszútávon ha kiegyensúlyozatlan és önbizalom-hiányos vagy, lehet kapcsolatod, az nem fog sokáig tartani, szerintem). Mindenképp próbáld ki, milyen a nem a virtuális térben bulizni:) Ez a kulcsa lehet egyrészt az elfogadásnak, másrészt a neten sok kamu-pofa is van...én elszakadnék, s körülnéznék a hús-vér emberek között is.
2012. febr. 21. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!