Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül vagyok azzal a gondolattal, hogy a nők/lányok 80%-a egy pénzéhes, alattomos, hazudós? ( elnézést attól, aki nem az )
Én mindig ezt mondom: a pasik/férfiak 80%-a egy pénzéhes zsarnok, akik hazudnak, kihasználnak és mellette ringyó faszok?
Mert ha megnézed a pasik 90%-a ribanc. Mondom én azt, hogy nem volt ribancpasival dolgom, mert szinte szent életet élek.
Minden pasi alattomos, csak azt nézik hogy mit tudnak kihozni a nőkből: önző szex, ami csak nekik jó, megcsalás, ha valami nekik nem jó, hazudozás, a másikon uralkodás...ez megy.
Igazából egy okos nő nem is áll szóba inkább faszikkal :S
Ha szóba is állnék ellenőrizném a múltját!
"A legszebb az, hogy azok a haverjaim, akik tényleg komolyabb ingatlannal rendelkeznek, halomra dugják az ilyen nőket. Egy két menet, aztán mennek a következőhöz mert annyi van ezekből. Aztán meg elkezdenek sírni, hogy a férfiak csak kihasználják őket."
Nem -nem.. a te haverod egy jó nagy gyökér!
Hazudik a nőknek, és kihasználja őket, azért mert van valamije amit csalinak használ.
Honnan tudod, hogy annak a nőnek nem kell-e komolyan az a faszi?
A faszi az elején megmondja a nőnek hogy: "figyi én ám egy gerinctelen ringyópasi vagyok, csak arra kellesz, hogy kihasználjalak ám"...?
Bármelyik nőt megkérdezed fel lesz háborodva,én "ő nem olyan" választ kapod....de ha pénz lebeg bármelyik előtt,akkor hidd el másképp állnak hozzád,mint egy csóróhoz.
Én azon vagyok kiakadva hogy amióta 3 betüs nagyautóm van,ezt a márkát megismerik egyből,a másik ugyanez a kategória full-fullos vas volt azt semmibe se nézték szinte csak annyi hogy hú de szép,de a BMW betük hallatán eleve nedvesednek szerintem. Érdekes egy állatfajták,ne akard megérteni egyiket sem. a pénz egyébként valahol "hatalommal" "előjogokkal" jár,és ez az állatvilágban is úgy van hogy az erősebb kutya b@szik!! Én még egyet szoktam mondani hogy "lehet a pénzemre buknak,de nem a bankkártyámat szopják" :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!