Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül vagyok azzal a gondola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül vagyok azzal a gondolattal, hogy a nők/lányok 80%-a egy pénzéhes, alattomos, hazudós? ( elnézést attól, aki nem az )

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 23:18
1 2 3
 21/27 Ezio89 ***** válasza:
Nem vagy egyedül ezzel. Erre a kérdésre Tippmixen 1,01 -es odds-a lenne arra hogy a nők pénzéhesek,alattomosak stb.
2011. nov. 22. 11:27
 22/27 anonim ***** válasza:
hol találtad ezt a reprezentatív felmérést ami alátámasztja a feltevésed?
2011. nov. 22. 13:27
 23/27 anonim ***** válasza:
60%

Én mindig ezt mondom: a pasik/férfiak 80%-a egy pénzéhes zsarnok, akik hazudnak, kihasználnak és mellette ringyó faszok?

Mert ha megnézed a pasik 90%-a ribanc. Mondom én azt, hogy nem volt ribancpasival dolgom, mert szinte szent életet élek.

Minden pasi alattomos, csak azt nézik hogy mit tudnak kihozni a nőkből: önző szex, ami csak nekik jó, megcsalás, ha valami nekik nem jó, hazudozás, a másikon uralkodás...ez megy.

Igazából egy okos nő nem is áll szóba inkább faszikkal :S

Ha szóba is állnék ellenőrizném a múltját!

2011. nov. 22. 19:52
 24/27 anonim ***** válasza:

"A legszebb az, hogy azok a haverjaim, akik tényleg komolyabb ingatlannal rendelkeznek, halomra dugják az ilyen nőket. Egy két menet, aztán mennek a következőhöz mert annyi van ezekből. Aztán meg elkezdenek sírni, hogy a férfiak csak kihasználják őket."

Nem -nem.. a te haverod egy jó nagy gyökér!

Hazudik a nőknek, és kihasználja őket, azért mert van valamije amit csalinak használ.

Honnan tudod, hogy annak a nőnek nem kell-e komolyan az a faszi?

A faszi az elején megmondja a nőnek hogy: "figyi én ám egy gerinctelen ringyópasi vagyok, csak arra kellesz, hogy kihasználjalak ám"...?

2011. nov. 22. 19:55
 25/27 Undergr80 válasza:
kerekítenék 99%-ra :) De most komolyan,ritka az őszinte nő.
2011. nov. 22. 22:30
 26/27 A kérdező kommentje:
egyébként nem értem a felháborodott válaszokat, nem 100% ot írtam tehát a maradék 20%ba még elég sokan beletartozhatnak...most ezek szerint aki megsértődve ír az a 80%ba tartozik??? :D
2011. nov. 23. 08:35
 27/27 Undergr80 válasza:

Bármelyik nőt megkérdezed fel lesz háborodva,én "ő nem olyan" választ kapod....de ha pénz lebeg bármelyik előtt,akkor hidd el másképp állnak hozzád,mint egy csóróhoz.

Én azon vagyok kiakadva hogy amióta 3 betüs nagyautóm van,ezt a márkát megismerik egyből,a másik ugyanez a kategória full-fullos vas volt azt semmibe se nézték szinte csak annyi hogy hú de szép,de a BMW betük hallatán eleve nedvesednek szerintem. Érdekes egy állatfajták,ne akard megérteni egyiket sem. a pénz egyébként valahol "hatalommal" "előjogokkal" jár,és ez az állatvilágban is úgy van hogy az erősebb kutya b@szik!! Én még egyet szoktam mondani hogy "lehet a pénzemre buknak,de nem a bankkártyámat szopják" :DDDD

2011. nov. 23. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!