Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül vagyok azzal a gondola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül vagyok azzal a gondolattal, hogy a nők/lányok 80%-a egy pénzéhes, alattomos, hazudós? ( elnézést attól, aki nem az )

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 23:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Ja akiknél azt hogy mit gondolnak rólad csak akkor tudod meg ha hallod hogy ki beszél a hátad mögött mert pofádba nyal hátad mögött meg kígyót békát mond rád

16/f

2011. nov. 21. 23:32
 12/27 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem meg kellenek ilyen Nök is egy egészséges és természetes szelektációhoz.

Ök egyszerüsítik le az emebr dolgát, mert messziröl látni rajtuk, hogy kár eröt és energiát, na meg pénzt invesztálni.

Van még elég sok normális Nö, csak értelemszerüen nem veszed észre öket, mint ahogy sokan mások sem, mert van rajtuk ruha!

2011. nov. 21. 23:41
 13/27 anonim ***** válasza:

Van benne valami!

20/F

2011. nov. 21. 23:42
 14/27 anonim ***** válasza:

Múltkor fölmentem egy ismerkedős oldalra, rég jártam ott. Volt egy viszonylag szép 25 éves lány: olyan párt keres, aki jó egzisztenciával rendelkezik, van autója, ingatlanja. Elég siralmas, az első kettő meg is van, de ingatlanom több is, csak osztatlan közös.

Most elképzelem, hogy írnék neki, hogy nálad az osztatlan közös tulajdon belefér az ismerkedésbe vagy sem. Megvitatjuk az autó típusát, és az egzisztenciát, hogy számára elég jó-e.

Le is jöttem az oldalról, a városban ismerkedve még mindig áltathatom magam, hogy talán nem ilyenek.

2011. nov. 21. 23:44
 15/27 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A legszebb az, hogy azok a haverjaim, akik tényleg komolyabb ingatlannal rendelkeznek, halomra dugják az ilyen nőket. Egy két menet, aztán mennek a következőhöz mert annyi van ezekből. Aztán meg elkezdenek sírni, hogy a férfiak csak kihasználják őket.
2011. nov. 21. 23:47
 16/27 Walk With Me ***** válasza:
100%

Nem 80%, de jelentős részük. Inkább úgy fogalmaznék, hogy az emberek nagy része önző és érzéketlen. Nem érdekli őket, hogy mit okoznak a másik embernek, a lényeg, hogy a céljaikat elérjék.

Tök mindegy ebből a szempontból, hogy hány évesek, mi van a lábuk között és mit csinálnak szabadidejükben. Találkoztam én már olyan templomba járó csajjal (20éves), aki össze-vissza kefélt, piált, átverte az ismerőseit és olyan lánnyal is (16 éves), aki folyton bulizott - néha füvezett is - és mégis rendes, kedves és lehet rá számítani (és szép is).

Az emberek nem feketék meg fehérek, és szerintem a legtöbb probléma (megcsalás, átverés, hazudozás, sumákolás, másik lesz*rása) mind egy dologra vezethető vissza, ez pedig az önzés. És ez nemtől független.

20/F

2011. nov. 22. 00:13
 17/27 anonim ***** válasza:
67%
nem, nem vagy egyedül...kb minden második megkeseredett lúzer feltesz itt egy ilyen kérdést... a többi csak azért nem, mert nem ismeri a gyk-t
2011. nov. 22. 01:35
 18/27 A kérdező kommentje:
igazából nem vagyok megkeseredett lúzer mivel van barátnőm és boldog is vagyok. a kérdést azért tettem fel mivel egy jó barátommal csúnyán elbántak, és kíváncsi vagyok,hogy a tömegnek mi a véleménye...
2011. nov. 22. 08:10
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

És tudod mi a legszánalmasabb?

Az, hogy már a szülő is arra bíztatja a gyereket, hogy fogjon magának egy jó pénzes, okos pasit. -.-

Szerintem ez felháborító. Egyébként tapasztalatból beszélek. Elég jómódú családból származom, van egy hugom, mi ketten mint ég és föld. Egy nagyon szegény családból származik a barátom(a párom!), és anyuék folyton öpködik, hogy mennyire nem hozzám való, nem értelmiségi, blablabla...

Egyetemre járok. Ott még talán rosszab emberek vannak, mint a szegényebb rétegekben. Ha nem is olyan értelmiségiek, de emberileg sokkal jobbak(NEM MINDENKI!). Nekem ez a tapasztalatom.

Hugom meg lusta tanulni, szüleim folyton hajtják neki, hogy majd fogsz egy pénzes pasit aki eltart... Szánalmas... És ilyen szülőkre nézzek én fel?

Egyszer össze akartak boronálni engem is egy gazdag sráccal, de akkor is szerelmes voltam a páromba(mondjuk éppen nem voltunk együtt, volt egy év szünetünk). Annyira szánalmas volt amit műveltek! Nem értem miért a pénz körül kell forognia már az élet párkapcsolati részének is! Ha két ember szereti és tiszteli, becsüli egymást, akkor bármilyen gondot meg tudnak oldani. Lehet túl naív vagyok, de nálunk(az egy éves szünet óta; azóta eltelt 6 hónap) ez EGYENLŐRE így működik, és ezért becsülöm és tisztelem a párom, hogy képes így hozzáállni a dolgokhoz. Köszönöm, hogy végigolvastad. :)

19L

2011. nov. 22. 08:31
 20/27 anonim ***** válasza:
Így van!
2011. nov. 22. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!