Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves korban normális már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves korban normális már az első sex?

Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 18:45
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
a mai világban igen.
2009. máj. 11. 18:47
 2/9 anonim válasza:
66%
hát az a baj h mapanság az a szégyen ha még 16-17 évesen szűz valaki..:s
2009. máj. 11. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A sex nincs korhoz kötve!Ha testileg,lelkileg rákészültél,akkor normális!
2009. máj. 11. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem oké ebben a korban már, előbb senkinek sem kéne.
2009. máj. 11. 18:51
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Amíg az ember a szexet s-sel írja, addig nem érett rá. A szex ugyanúgy a nyelvünk része, mint az életé. De ha az ember idegen szóként kezeli, akkor még maga sem barátkozott meg, még a gondolatával se.
2009. máj. 11. 18:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

én 15 vagyok még szű. van 1 barátom akivel már 1 éve járunk és úgy néz ki hogy még sokáig fogunk :) én is kb 16 évesen szeretném és a barátom meg olyan hogy megvár.

szerintem ha már 1 ideje együtt vagytok és szereted akkor mért is ne? ha bízol benne (márpedig biztos mert akkor nem írtad volna a kérdést) akkor mehet. és szerintem normális! :) sok sikert!

2009. máj. 11. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:
88%

szerintem nem, nem az. A "mai vilagra" meg nem lehet mindent rakenni...mostanaban sokan fuvel-faval orrba szajba... aztan csodalkoznak, hogy sok az abortusz meg a nemi betegsegek. sokszor meg a 18 is korai, ha az ember meg nincs ra felkeszulve...nem vagyok idos, de azert az en "idomben" meg nem csinalta minden masodik 15-16 eves...

de ahogy jol esik, most ugysem en mondom meg neked a frankot.

amugy johet a lepontozas, ha nem tettszett amit irtam...

2009. máj. 11. 20:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom nagyon szeretem a barátom de még nem jött el az ideje szerintem...De biztos megérti ha viszont szeret...köszönöm a válaszokat és téged utolsó kommentelő nem pontozlak le mert a tiéd is egy vélemény...:D
2009. máj. 11. 21:13
 9/9 anonim válasza:

Szia!!!

Én is 16-éves vagyok, Fiú !!!!

Szerintem ha nem vagy felkészülve rá akkor ne menny bele, ha erőlteti a srác akkor nem szeret!!!

+ SZERINTEM 16 éves korban pont ideális a szüzesség elvesztése!!!

2010. jan. 17. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!