Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves korban normális már az első sex?
én 15 vagyok még szű. van 1 barátom akivel már 1 éve járunk és úgy néz ki hogy még sokáig fogunk :) én is kb 16 évesen szeretném és a barátom meg olyan hogy megvár.
szerintem ha már 1 ideje együtt vagytok és szereted akkor mért is ne? ha bízol benne (márpedig biztos mert akkor nem írtad volna a kérdést) akkor mehet. és szerintem normális! :) sok sikert!
szerintem nem, nem az. A "mai vilagra" meg nem lehet mindent rakenni...mostanaban sokan fuvel-faval orrba szajba... aztan csodalkoznak, hogy sok az abortusz meg a nemi betegsegek. sokszor meg a 18 is korai, ha az ember meg nincs ra felkeszulve...nem vagyok idos, de azert az en "idomben" meg nem csinalta minden masodik 15-16 eves...
de ahogy jol esik, most ugysem en mondom meg neked a frankot.
amugy johet a lepontozas, ha nem tettszett amit irtam...
Szia!!!
Én is 16-éves vagyok, Fiú !!!!
Szerintem ha nem vagy felkészülve rá akkor ne menny bele, ha erőlteti a srác akkor nem szeret!!!
+ SZERINTEM 16 éves korban pont ideális a szüzesség elvesztése!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!