Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szoktassam le a barátom a játékról?
Sajnos a barátom nem igen foglalkozik velem egy hülye játék miatt. Olyan 2 hete jelent meg és azóta egyfolytában azt tolja. Mikor nem volt a játék hetente 5X-6X találkoztunk, most meg mióta meg van ez a Skyrim nevezetű játék azóta heti 2X ha találkozunk és akkor is arról mesél egyfolytában hogy milyen karaktere hogy milyen szörnyeket,sárkányokat ölt le stb. Mit csináljak hogy leszoktassam? 2 éve vagyunk együtt szal nem akarok szakítani vele mert nagyon szeretem és ő is csak mikor van valami jó játék akkor képes hetekig el lenni vele:S
19/L 21/F
Hagyd magára, s ne menj fel, akkor amikor szoktál. Tudom kemény lépés, de mégse szakítás. Egy idő után észreveszed, hogy mi a fontosabb neki.
S keress hobbit, olyat amilyet eddig nem csináltál. pl.: írj nekem van tippem. :D:D
Inkább ülj le mellé játszani, én mit nem adnék ha már meglenne a Skyrim....
18/L
Arra nem gondoltál már, hogy ki kellene próbálni Neked is a játékot? Én mondjuk nő vagyok és 27 éves, de ha kijön egy jó játék, és sikerül megvennem, akkor engem sem lehet lekaparni a gépről egy ideig... :-D A Skyrim-ot is ki akarom próbálni.
Én inkább rászoktattam a pasim a játékokra, igaz, nem volt nehéz. De már sokat játszottunk együtt. Ez egy hobbi, lehet, Neked meg más van/lenne, ami ennyire lekötne.
Ja, ülj le te is játszani. A férjemmel azt csináljuk, hogy felváltva játszunk, ill nézzük egymást, és szerintem kurv*ra nem lehet megunni :D IMÁDOM a férjemet, és a játékokat is!!!
Mellesleg most mi is a Skyrimet toljuk, tényleg próbáld ki!
19 L / 25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!