Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi ez az új elköltözős dolog, amit kiírogattok facebookra?
Figyelt kérdés
Pl. "elköltözök Londonba 6 hónapra", meg ilyesmik.2011. nov. 20. 17:24
1/7 anonim válasza:
Azt hiszik, ettől majd megjavul a mellrák. Párhavonta rájuk jön, majd megunják.
2/7 anonim válasza:
Én tök véletlen találtam rá erre a marhaságra 9GAG-on. Ez egy mellrák elleni faszomtudja értelmetlen kampány. A várost nem tudom honnan szedik, de a hónapot a születésnapjuk alapján írják ki (tehát ha valaki x hónap 16-án született), akkor Y városba megy ki 16 hónapra.
3/7 RohanjElemér válasza:
Valószínüleg ez a Szexel és Szerelemmel van valamijen bonyolult kapcsolatban!
4/7 A kérdező kommentje:
17:28 Nem véletlen a téma, mert úgy sejtettem h tényleg ezzel van kapcsolatban :D
2011. nov. 20. 17:33
5/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy pont nem... Azzal van kapcsolatban, amiket az első és második válaszolók írtak.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de ettől kevesebben fognak mellrákot kapni?
2011. nov. 20. 17:46
7/7 anonim válasza:
Nem, ahogy a 2. kommentben is mondtam, ez egy baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!