Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Játszottam az elérhetetlent,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játszottam az elérhetetlent, de azt hiszem túlzásba vittem- Felejtsem el őt?

Figyelt kérdés
Többet nem fogok így csinálni, az biztos. Tetszett a srác, őszintén szólva meg is ijedtem az újabb csalódástól és hát végül elrontottam.. Biztosra akartam ezúttal menni, de e helyett túlzásba estem. Elriasztottam azt hiszem, nem fog merni újra kezdeményezni, de biztos tudom, hogy tetszettem neki. Próbáljak meg én "kezdeményezni"? Kis dolgokkal, mert nem akarok "rámászni" sem. Jelezni, hogy sajnálom a bunkóságot? Vagy hagyjam, jobb neki nélkülem?
2011. nov. 20. 12:24
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Akadtam már bele ilyen-olyan pasiba, és elkezdtem nem megbízni bennük, honnan tudjam, hogy ő nem olyan? Egyes emberekhez több idő kell, hogy kiismerjük magunkat, ő ilyen volt. Az egész rövid idő alatt játszódott le, jóhogy nem ugrok rögtön az ölébe, nálam a szex nem alap, vannak még fontos dolgok.

És hogy nem akarok rámászni, ez nem kifogás. Hogy te szereted, ha rád rögtön rádmásznak, az a te dolgod. Mondtsm, hogy kis lépésekben szeretném visszanyerni a bizalmát, megmutatni, hogy érdekel. De már úgysem fogom.

2011. nov. 20. 19:23
 22/25 anonim ***** válasza:

Semmi baj, tárgytalannak veszem a hozzászólásodat.

Ugye megint csak te, te te és te. Az ugye már nem tetszik, hogy neked is kéne tenni valamit, holott lehet, hogy működne a dolog. Helyette jön az önámító, nálam jobbat érdemel baromság, meg, hogy majd okosabb leszel a következőnél. Nem leszel az.

Ne hidd, hogy te vagy az egyetlen ilyen. Nem értem, hogy mi a jó ebben nektek. De most itt az eredmény, tessék.

2011. nov. 20. 19:26
 23/25 anonim ***** válasza:

"Egyes emberekhez több idő kell, hogy kiismerjük magunkat, ő ilyen volt."

Nem azzal van a baj, hogy több idő kell egyesekhez, hanem azzal, hogy játszod az elérhetetlent, így teljes joggal hiszi azt, hogy nem érdekled.

"nálam a szex nem alap, vannak még fontos dolgok."

Pl? Az ilyen csajoknál jön az még egy év után is, hogy nem akarnak dugni, mert...

"És hogy nem akarok rámászni, ez nem kifogás."

Dehogynem, hiszen pont erre hivatkozol.

"hogy kis lépésekben szeretném visszanyerni a bizalmát, megmutatni, hogy érdekel. De már úgysem fogom."

Miért nem? Ja, mert kellemetlen is lehet? Mert talán visszamer utasítani és azt nem bírná el az érzékeny női lelked? Bezzeg nekünk minden szart le kell nyelni.

2011. nov. 20. 19:31
 24/25 A kérdező kommentje:
Ez nem rád tartozik, de megírom: az előző kapcsolatomban én kezdeményeztem, pedig megszabtam magamnak hogy nem fogok, türelmes leszek, és kivárom, hogy összeszedje a bátorságot-ekkor már sejtettem, hogy én is tetszem neki. De ő nem volt elég merész, hogy elém álljon, hát kihúztam belőle, hogy tetszem neki-már mindenki látta hogy mi van, de én paráztam továbbra is, hogy mi van, ha mégsem hanem csak félreértelmezem a dolgokat. Fél évig tetszett előtte, én neki még korábbtól... Ja, és jeggyűrűt is hordtam, másfél éven át aztán de visszaadtam neki.
2011. nov. 20. 19:35
 25/25 A kérdező kommentje:
Szóval nem arról van szó, hogy ne tudok tökös lenni, ha kell-tökösebb vagyok, mint egyes pasik. De ez nem helyes szerintem, egy pasi igenis álljon a sarkára! Ám hogy ezúttal rosszul cselekedtem, beláttam, és belátom! És sajnálom, hogy megbántottam. De volt okom gyanakodni, mert ahogy írtam előbb is, nehezebben tudtam magam kiismerni rajta.
2011. nov. 20. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!