Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játszottam az elérhetetlent, de azt hiszem túlzásba vittem- Felejtsem el őt?
Akadtam már bele ilyen-olyan pasiba, és elkezdtem nem megbízni bennük, honnan tudjam, hogy ő nem olyan? Egyes emberekhez több idő kell, hogy kiismerjük magunkat, ő ilyen volt. Az egész rövid idő alatt játszódott le, jóhogy nem ugrok rögtön az ölébe, nálam a szex nem alap, vannak még fontos dolgok.
És hogy nem akarok rámászni, ez nem kifogás. Hogy te szereted, ha rád rögtön rádmásznak, az a te dolgod. Mondtsm, hogy kis lépésekben szeretném visszanyerni a bizalmát, megmutatni, hogy érdekel. De már úgysem fogom.
Semmi baj, tárgytalannak veszem a hozzászólásodat.
Ugye megint csak te, te te és te. Az ugye már nem tetszik, hogy neked is kéne tenni valamit, holott lehet, hogy működne a dolog. Helyette jön az önámító, nálam jobbat érdemel baromság, meg, hogy majd okosabb leszel a következőnél. Nem leszel az.
Ne hidd, hogy te vagy az egyetlen ilyen. Nem értem, hogy mi a jó ebben nektek. De most itt az eredmény, tessék.
"Egyes emberekhez több idő kell, hogy kiismerjük magunkat, ő ilyen volt."
Nem azzal van a baj, hogy több idő kell egyesekhez, hanem azzal, hogy játszod az elérhetetlent, így teljes joggal hiszi azt, hogy nem érdekled.
"nálam a szex nem alap, vannak még fontos dolgok."
Pl? Az ilyen csajoknál jön az még egy év után is, hogy nem akarnak dugni, mert...
"És hogy nem akarok rámászni, ez nem kifogás."
Dehogynem, hiszen pont erre hivatkozol.
"hogy kis lépésekben szeretném visszanyerni a bizalmát, megmutatni, hogy érdekel. De már úgysem fogom."
Miért nem? Ja, mert kellemetlen is lehet? Mert talán visszamer utasítani és azt nem bírná el az érzékeny női lelked? Bezzeg nekünk minden szart le kell nyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!