Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játszottam az elérhetetlent, de azt hiszem túlzásba vittem- Felejtsem el őt?
Figyelt kérdés
Többet nem fogok így csinálni, az biztos. Tetszett a srác, őszintén szólva meg is ijedtem az újabb csalódástól és hát végül elrontottam.. Biztosra akartam ezúttal menni, de e helyett túlzásba estem. Elriasztottam azt hiszem, nem fog merni újra kezdeményezni, de biztos tudom, hogy tetszettem neki. Próbáljak meg én "kezdeményezni"? Kis dolgokkal, mert nem akarok "rámászni" sem. Jelezni, hogy sajnálom a bunkóságot? Vagy hagyjam, jobb neki nélkülem?2011. nov. 20. 12:24
11/25 anonim válasza:
szerintem nem gáz ha te kezdeményezel ha már egyszer ilyen ridegen viselkedtél.
12/25 A kérdező kommentje:
Áááhh, hagyom az egészet. Mostmár szerintem is mindegy minden. Jobb embert érdemel mint én vagyok. Ez már korábban is megfordult a fejemben, csak mindig visszatérek önző módon ahhoz, hogy nekem ő kell bla bla. Így legalább véletlenül sem tudom újra megbántani.
2011. nov. 20. 13:19
13/25 valaki a tömegből válasza:
Ha tényleg szereted akkor ne add fel, én csak azt mondtam hogy mit tennék abban a hejzetben amiben én vagyok, ez egyáltalán nem jelenti azt hogy, ti is ugyanebben helyzetben vagytok. De légyszi áruld már el legalább a kereszt neved megöl a kíváncsiság hogy vajon te lehetsz az a lány.
14/25 anonim válasza:
Szerintem lépned kéne, mert később lehet hogy megbánod hogy csak ráhagytad!
15/25 anonim válasza:
az az érzésem, hogy a sztori bonyolultabb és összetettebb mint ami a kérdésből kiderül...
16/25 A kérdező kommentje:
Mondhatjuk, hogy bonyolult.
2011. nov. 20. 13:56
17/25 anonim válasza:
Ezt szerintem soha nem tudom megérteni. Miért kell játszani valakivel akit adott esetben te is annyira szeretnél magad mellett mint ő téged.
?
18/25 A kérdező kommentje:
A kérdés alatt megadtam, hogy miért.
2011. nov. 20. 14:42
19/25 anonim válasza:
Igen most már neked kell felemelned a segged, ha kell valami. De ugye már jön is a szokásos nem akarok rámászni kifogás.
De utálom az ilyen szűzkr.vákat. Igen jobb neki nélküle. Nálam ezzel az én vagyok a csaj, azért szenvedjél értem, de én semmi jelét sem mutatom, hogy érdekellek hozzá állással, alaposan elvágtad volna magad és az lenne a minimum, hogy orálisan kielégítesz, ha a jövőben terveid vannak velem.
20/25 A kérdező kommentje:
Na nem próbálkozom nála többet, legközelebb, ill a következőnél okosabb leszek már. Amúgy kedves utolsó-te ugye mindig mindent tökéletesen csinálsz? Hm? Ha igen (mert nyilván igen) akkor bocsánat, nem szóltam!
2011. nov. 20. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!