Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő akkor, ha tudom hogy ok nélkül szenvedek?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akibe szerelmes vagyok. Jártam is vele, de csúnyán átb*szott. Ettől független még mindig szeretem, de így pasit még soha. A gondom az, hogy ha lenne rá újra esély, h összejöjjünk, ha újra bepróbálkozna, se járnék vele, mert nem tudnék. Tudnám, hogy eddig se ment, most se fog. De mégis szerelmi bánatom van,(ami már olyan szinten erős, hogy bőgni tudok, meg voltam már depis állapotban) ha mással látom, vagy ha egyáltalán rá gondolok. És tudom, hogy totál felesleges, mert többet úgyse járnék vele. Ez miért van? És mi a teendő? Csak úgy elfelejteni nem tudom! Már próbáltam-sikertelenül!2009. máj. 11. 06:59
1/5 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok, csak fiú vagyok, egy lány kikosarazott, és én meg amiatt szenvedek. Próbáld meg mással lekötni magad, pl msn-ezz sokat... (Akár felvehetnél engem is msn-en.:) Ez csak olyan zárójeles megjegyzés.)
2/5 A kérdező kommentje:
Oksa! MSN-címed? :) (ha kimered írni)
2009. máj. 11. 07:29
3/5 anonim válasza:
Hát, így nagyközönség előtt azért... Remélem, hogy nem kapok túl sok levelet:): tomi1989ft@hotmail.com
4/5 anonim válasza:
Aldasom ratok:) En is hasonlo cipoben jarok csak a gond az hogy en erdelyi vagyok!
5/5 anonim válasza:
Nyitni kéne egy szerelmi bánat topikot :) . Amúgy én is voltam már így, azóta is kísért . . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!