Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek nem is a te lábaid, hanem a tigrisedéi!
:D
ma 21:48
én mindig mosolygok....:) szal ne általánosíts kérlek...és azok közül se igaz rám a trágár kijelentéseid közül...lehet nem sportolok, de odafigyelek az étkezésemre és nem vagyok elhízva...olcsó cipőbe talán azért járnak az emberek mert nem tehetik meg hogy több tízezer forintos márkás cipőket vegyenek fel, valakiknek fontosabb az hogy egyenek mint hogy "flancoljanak"...
szóval ne általánosíts....szerintem te egy önbecsülés hiányos, szerencsétlen lehetsz, aki nem kap meg magának olyan "átlag feletti" nőt amilyet szeretne...Tudod drága itt is mint az anyagi dolgokban "szintek" vannak...egy átlagos vagy az aluli pasi sajna nem vágyhat egy olyan nőre mint pl: aki sportol, szép, márkás cuccokba jár stb mert azok úgyis a saját szintjükről választanak...
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!