Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HA belem szeretett a parom legjobb baratja mit tegyek? Mit tegyen o?
:) neeeeem! ne erts felre:) egyertelmuen CSAK a baratom:)
amiert ossze vagyok zavarodva, hogy akkor most vajon mi a szitu? tud a szemembe nezni a masik srac? a Parom szemebe? es vajon megmarad a kozos NAGY baratsag?
koszi valaszod
Figyelj akkor viszont egyszerűbbé válik a dolog. Amíg ő nem közli veled a tényállást, addig az ő problémája/dolga. Ahogy közli, a dolog közössé válik. Magyarra fordítva, viselkedj úgy tovább vele, ahogy eddig, mintha nem is vettél volna észre semmit és szeresd a barátodat.
Az első voltam
:) ezt igy elegge konnyu kijelenteni...
de eleg rosszul erzem magam...kicsit kenyelmetlen a helyzet es nemtudom volt-e mar valaki igy, de baratsagbol hirtelen valami mas lesz egyik fel reszerol zert elegge visszas. a masik meg a paromnak is rosszul esne biztosan, remelem lekuzni magaban az erzest, ha ez igy van...
koszi a valaszod meg 1 x
22:05- osnek
pontosan ettol felek...:(( ok igazi nagy baratok gyerekkorbol, es most huszon evesek, ha civilizaltan kerul a dolog a felszinre akkor is nyomokat fog hagyni.
remelem a masik srac rendezni tudja magaban, es vege lesz meg mielott elkezdodne ez az egesz,
koszi neked is
Mondjam azt, hogy kétszer voltam így (harmadikként)? :-)
Az első válaszoló voltam...
Persze, helyrejöttek. Régen volt ez már...
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!