Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha este bevallom egy férfinak, hogy sokat jelent nekem, és másnak délutánig nincs válasz, akkor felejtsem el, igaz?
Nem reagált semmit az üzenetemre. Az határozottan biztos, hogy nem kölcsönös, pedig én azt éreztem. Adtam egy lépéselőnyt, mert mindenki azt mondta tuti kölcsönös,de fél. Léptem, most ezt kapom. Lassan este, 24 órája nincs válasz lassan, akkor felejtsem el igaz?
Úgy fáj.... :(
Ilyesmit nem szabad üzenetben megírni, csak személyesen elmondani, mert akkor kapásból látod a reakcióit és muszáj valamit válaszolnia. És akkor nem állna fenn a jelenlegi dilemmád.
Szóval szerintem ezt legközelebb tartsd észben.
A jelenlegi helyzetben pedig legyél egy kicsit türelmes. Nem mondom, hogy jó jel, hogy még nem reagált, de messzemenő következtetéseket még le ne vonj. Az idő majd úgyis megmutatja, hogy mi van, előbb-utóbb csak találkoztok.
Annak, hogy nem írt semmit egyébként számtalan oka lehet. Nyilván nem jó jel, de az is lehet, hogy ő is be van szarva és 24 órája a tökéletesnek tűnő választ fogalmazgatja, szerelmes verses könyveket bújik, stb. Vagy nem üzenetben akarja tisztázni a dolgot, hanem személyesen. Nekem már pl. olyan is volt, hogy péntek este felhívtam egy srácot, mert tisztázni akartam valamit, de nem vette fel és nem hívott vissza. Persze kapásból arra gondoltam, hogy sunyi kis beszari, aki lapít, mint kaki a fűben és direkt nem vette fel, amikor meglátta, hogy én hívom. Majd hétfőn felhívott és kiderült, hogy csak vidéken hagyta a telefonját és ezért nem reagált korábban.
Szóval nyugi, és legközelebb nem üzenetben tárj elé ilyesmit.
Azt gondolom, ha te is ugyanennyire fontos lennél a pasasnak, fordultával válaszolt volna. Vagy nagyon max. pár óra után.
25 N
"Azért nem személyesen mondtam el, mert pont azt nem akartam, hogy válaszra kényszerítsem ott azonnal."
Rendben, de most sem érzed úgy, hogy ez rossz taktika volt? Az ilyesmire jó, ha zsigeri választ, reakciót kapunk, felesleges "időt" hagyni neki rá, mert az már nem is biztos, hogy őszinte lesz.
És majd ha gondolkodik, lamentál egy kicsit a dolgon, akkor majd jobban el tudja dönteni?
Figyelj, szerintem ha akar tőled valamit, azt kapásból tudja. Ha gondolkodási időt adsz neki e téren, akkor legfeljebb arra fog rájönni, hogy OK, hogy rendes kapcsolatot nem akar tőled, de mondjuk csinos vagy és azért szívesen megfektetne. Nem hiszem, hogy megfelelő eredményre vezethet azon hagyni a másik felet gondolkodni, hogy akar-e tőlünk valamit, vagy sem. Ezek érzések, valami vagy megvan, vagy nincs - gondolkodni nincs miről.
"az én pasim 3 hónapig gondolkodott h akar-e kapcsolatot, vagy sem.."
És mióta vagytok együtt?
Mindenesetre szerintem nem igazán jelen sok jót, ha ezen gondolkodni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!