Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sztetek h néz ki ez a fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek h néz ki ez a fiú?

Figyelt kérdés

Naon teccik vki és szeretnék vele ösze jönni és azért kérdem h sztetek nektek mi a vleményetek meg min változtasak? Jól akarnék ki nézni XD Öszintén köszi!!!

[link]

2011. nov. 18. 11:53
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
hát mindenestre kösz,hogy feltetted. az éjjel rémálmaim lesznek tőle.
2011. nov. 18. 14:12
 42/66 A kérdező kommentje:

mi az az ektomorf?!

am így is kajálok egy csomót hidd el!!!

2011. nov. 18. 14:14
 43/66 anonim ***** válasza:
Rohadt vékony, tipikus mai divatgyerek.
2011. nov. 18. 14:35
 44/66 anonim ***** válasza:

Pont úgy nézel ki mint az osztálytársam O.O csak ő nem 15 éves és úgytudom nincs piercing-je

Hidd el egy kis komolyság és helyesírás nem árt, és talán én is azt mondom, hogy vékony vagy, nem értek ehhez úgy, hogy nem mondok kilót

A kinézeted lehetne, mint már említettem komolyabb és nem divatutánzó

A piercing-et szerintem dobd be az első kukába amit találsz több okbol is

Ja és egy jó tanács, ha tanácsokat kapsz azt objektíven szemléld és ne menj ár védekezésbe, mert az nem válik az előnyödre és ha jó tanácsot kapsz csak ront a helyzeten

2011. nov. 18. 14:37
 45/66 A kérdező kommentje:
jó bocsi csak roszul esett
2011. nov. 18. 14:42
 46/66 anonim ***** válasza:
Azt a hajat is sürgősen le kell vágatni. Ilyen hosszú csak a lányoknak áll jól. Meg ez a 80 as években volt divat.
2011. nov. 18. 14:47
 47/66 anonim ***** válasza:

Emberek! 15 éves!

Többen is mondták, hogy a fiatalabb korosztálynak így bejön. Hát akkor maradj így, mivel fiatal vagy. Bár nem tudom, hogy melyik korosztályt akarod megcélozni, de ha beéred a 15 évesekkel (és alatta), akkor jó vagy így.

Szerintem maradhatsz még cuki. Jársz színes cuccokban nyugodtam, a hajadat is hordd úgy, ahogy neked tetszik, még a sapi is maradhat, de a piercinget viszont eldobhatnád... De ez mondjuk csak saját vélemény.

2011. nov. 18. 17:27
 48/66 A kérdező kommentje:
am fiurol van szó... csak nem akartam beirni eddig h itt van a képem is de rem nem olvassa senki aki ismer XD
2011. nov. 18. 17:31
 49/66 A kérdező kommentje:
mongyuk ez nem hiszem h sokmindent változtat a kérdésen csak jötetek itt anyian a csajokkal
2011. nov. 18. 17:33
 50/66 anonim ***** válasza:
Jaa :D azért változtat :) Hát én a nagy stílusváltásom előtt bejöttem más fiúknak, de miután változtattam, utána lekoptak rólam. Szóval ha neked fiú kell akk nem gáz :)
2011. nov. 18. 19:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!