Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek h néz ki ez a fiú?
Naon teccik vki és szeretnék vele ösze jönni és azért kérdem h sztetek nektek mi a vleményetek meg min változtasak? Jól akarnék ki nézni XD Öszintén köszi!!!
Hogyan legyél férfias? Ööm... ha külsőről van szó, akkor szerintem vágasd le a hajad, és zselézd fel.
Nekem személy szerint ilyen lett nyáron a hajam, és a mai napig ilyen: [link]
Ömm... kondival nincs gond, ahogy látom, jársz :) Idő kérdése és meg fog rendesen látszódni.
Öltözködés... nem tudom, milyen a stílusod, de a sapiból és a hajadból ítélve a mai kamaszdivat szerint öltözködsz. Én is így öltözködtem, és tele voltam színesebbnél színesebb cuccokkal. De nyáron ezt is megváltoztattam, és eleganciát vittem az öltözködésembe (nem kell öltönyben járnod, nem ilyen eleganciára gondolok). Ezek sokat tudnak dobni rajtad!
ma 12:20!
Én ezért is mondtam, hogy a 14-15éves lányoknál nyerő a srác...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!