Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sztetek h néz ki ez a fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek h néz ki ez a fiú?

Figyelt kérdés

Naon teccik vki és szeretnék vele ösze jönni és azért kérdem h sztetek nektek mi a vleményetek meg min változtasak? Jól akarnék ki nézni XD Öszintén köszi!!!

[link]

2011. nov. 18. 11:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:
mi van ezt nem értem most mi van a kutyákkal? XD
2011. nov. 18. 12:17
 22/66 A kérdező kommentje:
ja értem de mind1 mert most hogy legyek ien szőrös kövér férfias izé ha nem olyan az alkatom? XD
2011. nov. 18. 12:18
 23/66 anonim ***** válasza:

Hogyan legyél férfias? Ööm... ha külsőről van szó, akkor szerintem vágasd le a hajad, és zselézd fel.

Nekem személy szerint ilyen lett nyáron a hajam, és a mai napig ilyen: [link]

Ömm... kondival nincs gond, ahogy látom, jársz :) Idő kérdése és meg fog rendesen látszódni.

Öltözködés... nem tudom, milyen a stílusod, de a sapiból és a hajadból ítélve a mai kamaszdivat szerint öltözködsz. Én is így öltözködtem, és tele voltam színesebbnél színesebb cuccokkal. De nyáron ezt is megváltoztattam, és eleganciát vittem az öltözködésembe (nem kell öltönyben járnod, nem ilyen eleganciára gondolok). Ezek sokat tudnak dobni rajtad!

2011. nov. 18. 12:18
 24/66 anonim ***** válasza:
20-as válaszolónak : persze, ebben is van igazság, de azt hiszem, az ő korában még nem a férfiasság a legfontosabb. Van, hogy a "cukifiú" többre megy, mint a "nagyfiú". És ettől szép a világ.
2011. nov. 18. 12:20
 25/66 anonim ***** válasza:

ma 12:20!

Én ezért is mondtam, hogy a 14-15éves lányoknál nyerő a srác...

2011. nov. 18. 12:21
 26/66 anonim ***** válasza:
sztem jól, bár én idősebb vagyok
2011. nov. 18. 12:21
 27/66 anonim ***** válasza:
átmenet is van a kettő között. Én is ilyen vagyok. Én sem vagyok szőrös, nem férfias a testalkatom, de borzasztóan bejön mindenkinek az, amilyen vagyok a régi stílusommal ellentétben.
2011. nov. 18. 12:22
 28/66 A kérdező kommentje:
15 éves vok
2011. nov. 18. 12:22
 29/66 anonim ***** válasza:
Jólvan, én is 15 vagyok :) Mutathatok pár képet, hogy mire gondolok a stílusváltást illetően, de nem fogok itt mindenki előtt magamról képeket kipakolni.
2011. nov. 18. 12:24
 30/66 A kérdező kommentje:
mutathatnál mert tényleg kiváncsi vok jó értem h mire gondolsz de én jobban szeretem a szines cuccokat mert am sem vok túl komoly és így az elegáns hülyén mutatna vagy nemtom Xd
2011. nov. 18. 12:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!