Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek hogynézki egy mormális csaj?
Amit a külsőről:
Hát nekem pl mivel ~ 175-180 cm közötti a magasságom, ezért a 150-170 közötti lányokat tudnám elképzelni magam mellett elsősorban, persze ha magasabb sem baj, csak pl a büdös életben nem lenne képem kezdeményezni 1 nálam pl 10 centivel magasabb lánynál, persze ha mégis valahogy összejönnénk, már sz@rnák rá magasról, hogy kinek mi erről a véleménye.
Az hogy arca legyen szép, szerintem mindenkiek fontos, de itt nem lehet mondani ideált, mindenkinek más tetszik, nekem például az "aranyosabb" lányok tetszenek.
Alakra gyakorlatilag ha nem túlsúlyos vagy testépítő akkor mind1:D túlsúlyos alatt nem azt értem akin van +5 v 6 kiló, hanem azt aki gyakorlatilag leül egy székbe és szétfolyik. De szerintem ez érthető.
Amit a belsőről:
Fontos, hogy megbízhassak benne, hogy úgy érezhessem megbeszélhetek vele bármit, hogy normálisan gondolkodjon, legyen kedves, megértő, és ami a legfontosabb, szeressen.
Egyéb:
Lehetőleg ne dohányozzon és piáljon, szerintem nincs undorítóbb annál, mikor egy lány/nő matt részeg.
Remélem kielégítő volt a válaszom :):P
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!