Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ez az igazságtalanság, hogy a mai lányoknál csak akkor van esélyed ha legalább átlagos külsőd van vagy kellemes arcú gyerek vagy. Ha csúnya akkor miért van az a pasi meglőve?
Ezt mégis hogy érted?
Szerinted egy kapcsolathoz egy ember kell? Egy ember döntése/akarata?
Vannak ám "csúnya" lányok is, lehet náluk próbálkozni ;)
Szánalmassak ezek a vinnyogó tacskók.
Egy szóval se mondtam, hogy csúnya vagyok.
Ha ennyire ajánlgatod akkor tessék. Találd meg magadnak az igazit ott ha nagyon vágyol rá%!
1-2cmel eláll a füle.
DD. Mivel egy fülnek max 2 cm re szabad kiállni a falcsonttól, így az átlagosnak tekinthető. Meg egy nagy fülű pasi is lehet szexi. Pl az a néger pasas, nem jut eszembe a neve. Men in blackben szerepel.
A másik a nagy orr a legtöbb lány számára vonzó, az a férfiasság jele ha megfelelő arcod van hozzá. Pl: Adrian Brody.
Én átlagos pasi vagyok és nem lehet így barátnőm.
DD. Ez megint hatalmas volt. Ha átlagos vagy akkor nem lehet csajod? Ezt miből szűrted le, sztem meg csak a csúnya pasiknak nem lehet csajuk. Átlag srácnak simán be kell tudnia csajozni ha jó a dumája. Ha meg kigyúrt akkor nem átlagos lesz, hanem toppasi a lányok szemében. Ha átlagos a feje, ki van gyúrva, nagy a dumája és még gazdag is akkor meg csúcspasi lesz, ő lesz a kiskakas a szemétdombon. Így működik ez a dolog.
ez nem csak a mai lányoknál van igy... aki nem volt jó valamiben mint pasi, vagy legyen dumája, vagy nézzen ki valahogy, vagy legalább tehetős legyen, szóval aki ezek közül semmi nem tudott nyujtani az régen se kellett senkinek. persze ezek a szegény alulmaradt hímek is ugyanugy szeretnének szaporodni mint a többi, csak hát valahol ez még mindig a természetes kiválasztódás.
ennek ellenére valóban nagyon nehéz párt találni még normális embereknek is. aki eleve hátrányból indul annak meg főleg :S
Én nő vagyok és eláll a fülem. Ráadásul, hogy abszolút ne legyek szimmetrikus, csak az egyik. Különösebben "jó csaj" sem vagyok, van rajtam egy kis fölösleg is (8-10 kiló).
Mégis, 17 éves korom óta gyakorlatilag nem voltam pár nélkül.
Pedig én aztán válogatok, épp csak nem feltétlenül külső alapján.
abból, hogy a nőknek csak a szépek kellenek, a többieket elutasítják mert van szép is aki hajt rájuk
Jó pasi átlagcsajra vagy csúnyára nem fog hajtani, szval erre nem alapozhatnak, hogy majd rájuk hajt egy jó pasi. De ha te eldöntöd magadról, hogy jó pasi vagy és lesz nagy dumád, akkor úgyis a lányok is jó pasinak fognak tartani ha átlagos arcod van. De ha csúnya vagy fejre is állhatsz, akkor sem lesz csajod. Max ha gazdag vagy, akkor viszont arathatsz a mai pénzéhes ribik között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!