Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tökéletes pasi miért választ magának kövér, formátlan lányokat?
Szerintem tök jó pasi vagyok! :)
180 magas, 110kg. 10 év sportal a hátam mögött.
Soha nem volt vékony nöm, söt még csak sportoló sem, mivel undorodom az izmos nőktől. Ráadásul ezek a "modellek" iszonyat el vannak bájolódva, ilyen jó vagyok, olyan jó.
Egy nő legyen egy kicsit szerény, én úgyis agyba-főbe fogok bókolni neki. Reggeltől, estig. De ne mondja ha azt mondom hogy gyönyörű vagy: -Tudom! kiábrándító. És igen, imádom a húsi nőket, szépek! Nem törnek össze ha rájuk fekszem. Persze te lehetsz okos. Csak akkor figyelj hogy mit mondasz...
"Szerintem tök jó pasi vagyok! :)"
hoppá én meg szerelmes:D ...na jó ne aggódj csak vicceltem, de na. végre valaki aki nincs meggyőződve róla hogy egy sz.rdarab
Én husi vagyok, a párom szintén zenész, igazából akárkit megkaphatna, fiatalabb korában rendesen kiélte magát, egyik ágyból a másikba esett...zenészélet:) na mind1, szóval meg is kérdeztem az elején, hogy miért engem nézett ki magának, annyi jó csaj van a koncertjeiden, bármelyiket megkaphatnád...Annyit mondott:
Először is, ezek az üresfejű libák nem jó nők, a legtöbbet már bottal se piszkálnám meg. Imádom, ha egy nőnek van esze és neked van. Másodszor imádom a nagy segget:D (vicces de ez van) és mert gyönyörű a szemed.
Mellesleg a mai napig vannak a koncerten olyan nők, akik odamennek a színpad elé, elkezdik rázni neki a seggüket, aztán mikor a koncert után odajön és engem csókol meg, akkor meg elkékülnek:D Pont hasonló lányok lehetnek mint te:)
Ezek után hagyjuk az ilyen kérdéseket szerintem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!