Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tökéletes pasi miért választ magának kövér, formátlan lányokat?
de látod nem vagy buta mégsem ment át az üzenet, hoyg ez a két jellemvonás csak példa volt.
leeht ezer meg ezer olyan tulajdonság, amiben ő jobb mint te.
A fogalmazásod alapján nagy ikúfájtör sem lehetsz.
Lehet, hogy az a kövér, ronda lány - bár attól tartok, némi túlzásnak lehetünk ennél a két kifejezésnél tanúja - százszor értékesebb és jobb ember, mint te. Vannak olyanok, akiknek a teltebb hölgyek tetszenek, és egyébként az, hogy ki szép, és ki nem, teljesen szubjektív. Lehet, hogy ennek a srácnak ez a szerinted "csúnya" lány maga Miss Universe. A modell alkatról meg annyit, hogy a sovány - alias modell alkatú - nők a legtöbb férfinek nem jönnek be, mert nem nőies az alakjuk.
Keserű a szőlő, mi?XD
Még általánosban tanultam vmi hülyétől:D
Egyébként az ilyen "modellalkatú" csajok a "kövér" és "formátlan" jelzőket általában olyan lányokra aggatják rá, akiknek nem lóg ki a csípőcsontjuk, esetleg még hasuk is van, vagy nincs tökéletes homokóra-alakjuk, esetleg nem teljesen arányos a derekuk...
Szóval azért okosan a szavakkal...
"egy társaságban vagyunk velük,és nem vagyok bunkó és jókat hülyülünk, és buta sem vagyok :)"
Hát a kérdésed nem azt tanusítja, hogy nem vagy buta. Ha értelmes lennél nem akarnád elszakítani valakitől, akit szeret, megismernéd a csajt és meglátnád miért is szereti, meg eleve nem kövéreznél, meg rondáznál le valakit, csak azért mert magadat jobbnak és tökéletesebbnek látod. Nah, ezek után szállj magadban és gondolkozz el miért nem veled van a srác. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!