Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha megtudná rólam ezt a férfi, visszaélne vele, kihasználná?
22 vagyok, szerelmes vagyok egy 30 éves férfiba. Abban biztos vagyok, hogy kedvel, csak nem tudom milyen formában, mert sokat beszélget velem.
Szeretném megírni neki egy sms-ben, hogy én kedvelem őt, de szeretném ezt lezárni magamban az ő segítségével.
Szerintetek kihasználná a férfiak többsége és megpróbálna becsapni, lefektetni, mert fiatalabb vagyok?
Nőj fel és ha le akarsz zárni valamit, zárd le. Határozottan közöld vele, hogy nem akarsz tovább kapcsolatot fenntartani vele, ezt legyen kedves tudomásul venni és ezután békén hagyni. Mi ebben olyan nehéz?
Ha meg még ez után is hívogat, nem veszed fel és kész. Telefonszámot is lehet változtatni.
Ha meg annyira vele akarsz lenni, akkor meg ne drámázz, hanem vesd magad a karjába. Mi döntsük el, hogy te mit akarj?
Hónapok óta más sem történik, csak közeledünk, egyre közvetlenebbek vagyunk, De még mindig nem derült ki, hogy mit akar tőlem? A barátságomat??
Tudja, hogy kedvelem, kb fél éve elmondtam, de tovább keresett, mintha mi sem történt volna. Nme bírom már ezt a mókuskereket, elegem van.
"Bánomisén"
Mi lenne, ha a kérdésre válaszolnál, nem olyasmire, amit meg sem kérdeztem!?
Akkor meg kérdezd meg tőle egyenesen, hogy mit akar tőled. Szerintem jó női szokás szerint már jócskán túlkombináltad ezt a helyzetet, aztán most ezért vergődsz benne.
Kérdezd meg tőle, hogy milyen kapcsolatot képzel el veled, barátit, intimebbet, vagy mit. Szóból ért az ember.
09:28
Mert még egyelőre nem tartottam közvélemény-kutatást a férfiak többségénél, hogy ők mit tennének ilyen esetben. És szerintem a te kérdésed nem is az, hogy a férfiak többsége mit tenne. Ezért.
Minden férfi kihasználná ezt az információt rajtam kívül.
Én már voltam ilyen esetben, de nálam a csaj 16 volt, én 21, és nem csak, hogy bevallotta, hogy szeret, hanem le is akart velem feküdni, de nemet mondtam, mire azt mondta, hogy nem vagyok igazi férfi.
"Minden férfi kihasználná."
Hát a többség eddig ezt gondolta, akkor lehet jobb, ha befogom a számat. :(
ne altalanosits...
miert hasznalna ki barki is???
mi elonye szarmazik belole???
odaallsz,megmondod neki aztan eldol...
vagy nem ertekeztek egymassal tobbet vagy tudod,hogy merre hany meter...
Ha már mindenképpen a taktikázás módszerével akarsz élni, akkor inkább csináld azt ,hogy szép lassan leépíted.
Mikor kérdezi, hogy miért nem vetted fel a telefont, omd ,hogy udvarol neked egy korodbeli és nem vetted észre a mobilt, mert épp randin voltál.
Aztán mesélj erről a gyerekről, csak általánosságba, és legyen ő a kifogás, hogy miért nem találkoztok.
Ha nagyon féltékeny, akkor lép. Ha hagyja a dolgot ,akkor max megfektetni akart. De komolyabban nem érdeklődött utánad. És szép lassan elhagyjátok egymást. Ennyi volt a történet.
Arra amúgy gondoltál ,hogy nem akarja elhamarkodni a dolgokat? A barátom is 3 hónapig kerülgetett, mire megkért, hogy legyek a barátnője. Szerintem egyszerűbb, ha odaállsz és megmondod, hogy szereted ,de teljesen felőröl ez az egész macska-egér játék. Vay legyetek boldogok együtt, vagy hagyjon téged felejteni.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!