Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnak megadni a 20-30 éves férfiak a 15-20 éves lányoknak, amit a velük egykorú fiúk nem?
de 1 normális épelméjű "lány" nem kezd ki egy 5-10 évvel idősebb férfival.
férfi 1 nőnek kell.
1 lánynak elég a fiú.
Szerintem meg a 20-30 éves férfiak azok még pont bele férnek az 5-10 év adott esetben nem sok. A 15-20 éves lányok általában fejlettebbek és sokuk tapasztaltabb férfira, egzisztenciára vágynak ezért is vonzódnak az idősebbekhez.
Az a durva amikor 16-17 éves lányok 35-40-45- esetleg 50 éves férfiakkal vannak. Na az már gusztustalan és nem is egy ilyenről tudok.
Kedves Válaszolók!
Nagyon sok hasonló kérdést olvastam már, és úgy gondoltam, ideje, hogy én is leírjam a véleményem.
A lányok korábban érnek. Két bajom is van ezzel a dologgal. Az egyik, hogy szerintem ez egész egyszerűen nem igaz. A másik, pedig hogy a világ ezt a lányokba úgy beleprogramozta, hogy az összes lány ezt olyan alapvető igazságnak gondolja, mint azt, hogy 1x1=1. És éppen emiatt, rengeteg éretlen kicsi lányka is úgy gondolkozik, hogy "nem para, hogy 14 éves vagyok, a palim meg 25, mert lány vagyok, és emiatt érettebb vagyok mint a korombeli fiúk!" És én ezt soha egy tini lánynak sem akartam a szemébe vágni, mert nagyon kegyetlenül hangzik, de az igazság az, hogy egy huszonéves fiúnak egy 14-16 éves lány könnyű préda. A másik pedig, hogy több helyen olvastam, hogy azért vonzódnak hozzájuk, mert ők férfiak. Azt nem értem, hogy egy lány mellé miért kell férfi? Miért nem jó neki a fiú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!