Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennel ha megtudnad hogy a baratod meleg?
"empátiát az embertársaiddal szemben, ha szabad javasolnom, mert a válaszaid alapján meglehetősen híján vagy ezen tulajdonságoknak"
ha ismernél, nem mondanál ilyet...sajnos túl erősek az empatikus képességeim azok iránt az élőlények(nem csak emberek) iránt,akik valóban szenvednek és segítségre szorulnak...de számomra az, hogy egy pasi hova dugja a farkát, nem tartozik a világrengető problémák közé és nem tartom sajnálnivaló embernek a melegeket...de ha egy meleget vernének agyon valakik az orrom előtt,csak azért,mert meleg vagy épp csak mert a pénze kell nekik, hidd el,akkor már éreznék empátiát,de nem a melegsége miatt! nekem a meleg ember ugyanolyan mint a többi,semmivel nem több vagy kevesebb, majd akkor fogom sajnálni, ha valami súlyos dolgot szenved el önhibáján kívül! de nem szeretnék ebből vitát csinálni, egyre többször érzem úgy, hogy hiába válaszolok őszintén egy kérdésre, csak lepontozást és hurrogást kapok érte... de akkor meg minek válaszoljak, ha hazudnom kell, hogy jaj istenem le ne pontozzatok! pedig lehet, hogy a válaszom a kérdezőnek hasznos lenne! ugyanis nem NEKED írtam a válaszom, hanem a kérdezőnek....te is leírod a véleményed, én is, és azért tesznek fel bizonyos kérdéseket, mert a válasz a kérdésre nem egyértelmű! ebből adódik,hogy többféle lehetőség érkezik, és majd a kérdező eldönti, melyik számára a legszinpatikusabb. Ha én primitív vagyok, akkor ezt az eszmefuttatást neked, aki egy nagyon intelligens és unprimitív embernek tartja magát, fel kellene fognod. Ha nem fogod fel, akkor elgondolkodhatsz rajta, ki is a primitív.
13.48-as: a hozzászólásodból süt az önzés. ÉN lennék az év vicce, ENGEM elhagynak, ÉN szégyenbe kerülök stb. Arra nem gondolsz, hogy esetleg NEKI is szar? Főleg, hogy így beszélsz róla. Akit állítólag szerettél addig. Ja, a melegeket nem kell sajnálni, utálni pedig még annyira sem. Ha a családodban lenne ilyen ember (pl. testvéred, unokatestvér), vagy akár a legjobb barátodról kiderülne, akkor is egyszemélyes bosszúhadjáratot indítanál ellene? Irtó primitív vagy, de komolyan.
A melegsége pontosan az önhibáján kívül történik. Tudod, ez nem egy tanult valami, hanem genetikai adottság.
Egyébként engem is megkörnyékezett egyszer egy leszbikus, és mondtam, hogy bocs, heteró vagyok. Udvariasan bocsánatot kért, és tovább beszélgettünk, nem nyomult.
14.20-as: egyetértek veled.
Attól hogy neked ilyen jóóóóó macsó pasi jutott még nem kell felsőbbrendű p*csának gondolni magadat.Attól hogy meleg még nagyon is férfi.Sőt férfiasabb mint egy heteró férfi.Ha megdönt egy másik pasit az ezerszer férfiasabb mint hogy ledönt egy gyenge nőt.Ha úgy vesszük.
Hogyha netán a fullheteró pasid megcsal és kidob egy másik p*csa miatt remélem akkor is ilyen primitív leszel és kikaparod az imádott pasid szemét hogy "átvert és megszégyenített"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!