Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is sokszor odaképzel maga mellé egy kislányt elalvásnál, akinek nem volt még bnője?
Jó párszor úgy alszom el:D Vhogy jobban érzem magam tőle xD Nem vagyok pedó, de ez tényleg csökkenti a szeretethiányt?
Am sok haverom van stb. de úgy hiányzik már egy bnő:s
Van még vki így? És sztetek ha ez kiderülne akkor pedónak néznének?:D
f/18
Én két nagypárnát szoktam átölelni elalvás előtt. Bár én inkább azért mert oldalt fekve rohadt kényelmetlen ha nincs hova tenni a mancsom.
Viszont néha elfog a képzelet ereje :PPP
21F
most mi a lényeg? az, hogy odaképzelsz magad mellé valakit vagy pedig az hogy egy kislányt?
18 évesen még nem nagy probléma ha a 15 éves lányok tetszenek, de a pedofíliáért a börtönben te leszel a lány!
ha nincs pedó beütése a dolognak akkor mondhatni normális, szeretethiányod lehet.
Nekem is van egy nagy párnám a falnál. Eredetileg azért tettem oda, mert hideg a fal és így éjszaka sokkal jobb, hogy nem rögtön a fal van ott, na meg egyszer északa úgy bevertem a fejem, hogy reggelre egy viszonylag nagy pukli lett a homlokomon. Mióta ott van a párna (kb. 1éve), időnként megölelem este a párnát, néha oda is bújok hozzá. Sőt, időnként még fantáziám is beindul és elképzelem, hogy van barátom, hogy néz ki, milyen ember stb.
Nekem is erősen szeretethiányom van, tudom és érzem is, de úgy vagyok vele, hogy inkább a párnámat ölelem, amíg nem találom meg azt a bizonyos fiút, minthogy minden héten más ágyába kössek ki, akik talán 1-2x megölelnek de egyébként csak a szexre mennek.
Szerintem az elképzelés része teljesen oké, hogy kislányokat képzelsz el, hát nem tudom. Amíg tényleg csak belegondolsz, és nem vonzódsz hozzájuk, addig nagy gond nincs szerintem.
16/L
Könyörgöm mi ez a sok megértő komment? Szóljon már neki valaki hogy a potenciális pedofil!!! Kislányt magad mellé képzelni? Mi lehet ennél egyértelműbb?
Miért nem egy normális korodbeli lányt képzelsz oda?? Beteg!!
Kattanj le a ku*va animékről b@szod. Vágom hogy ge*i jók meg minden, én is rajongok a dragon ball-ért, de max évente-kétévente megnézem egyszer és kész. Túlzásba viszed. 18 éves férfi vagy, nem animéken kéne a puncidat nedvesíteni b@sszus!!!!
21F
randiztam már párszor, meg egyszer smároltam de bnőm még nem volt.
Az animelányok közül sok olyan van ami a valóságba nincs. Ez is egy ok amiért imádom őket.
A WoW-ra is azt mondtam hogy 40 évesen is azt fogom űzni, de az elvette az életemet jó hogy abbahagytam, sokkal szociálisabb lettem x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!