Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavar ha egy lánynak nagy kisajka van?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
9%

A válasz egyértelműen nem:)

Legalábbis az én véleményem.

Lágyabb csókot lehet kapni egy nagy ajkú lánytól:)

Bár a végén ízlések és pofonok:)

2009. máj. 8. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Tejó isten..

Ő a nemi szervre gondolt te agyoniskolázott.

Nem a szájára.

2009. máj. 8. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
20:42 megeloztel en is ezt akartam irni,rohoges kozben
2009. máj. 8. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Engem az zavar, hogy ezerszer feltették már ezt és az ehhez megtévesztésig hasonlító kérdéseket. Különben meg mi lesz akkor, ha itt senkit nem zavar, aki meg érdekel téged azt zavarja? Ilyenformán mindenkinek más a véleménye, és az hogy száz embertől ugyanazt kapod, még nem biztos, hogy százegyedik is azt fogja mondani. Ha meg senkinek nemt etszik akkor megváltoztatod? Hogy?
2009. máj. 8. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

VazzeXDDDDDDDDDDDDDD

Itt meg már örül a fejem, hogy elsőként írok gyors lenyomtam és ehh....XDDDD ÉN is lehetek hülye asszem

2009. máj. 8. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy milyen, egyformán jó az összes fajta :)
2009. máj. 8. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Még jobb is.
2009. máj. 9. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!