Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai csajok miért nem mernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai csajok miért nem mernek kezdeményezni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 07:07
1 2 3 4 5 6
 31/58 LadyLee ***** válasza:
51%

"De akkor ő meg legyen nő és főzzön, vasaljon, minden ami a nő dolga"

Na, ahogy szerinted ez a nő dolga, ugyanúgy a férfi dolga a kezdeményezés.

Egyébként szerintem az mosson, főzzön és takarítson, aki jobban ráér - ha mindketten dolgoznak, akkor 50-50.

Kicsit sokat akarsz, miközben úgy tűnik te magad a kisujjadat sem vagy hajlandó mozdítani, hiszen a kezdeményezés is nehezedre esik.

2011. nov. 11. 14:23
 32/58 A kérdező kommentje:

50-50%? akkor legyen a kezdeményezés is 50-50, a gyereket ne szüljem meg helyette?:D

Mondom már kezdeményezni fogok.

2011. nov. 11. 15:03
 33/58 anonim ***** válasza:
39%
A kormány mondta, hogy a házimunkáért kapnak a nők nyugdíjkedvezményt. Akkor a férfiak mi a francnak vegyenek részt benne?!
2011. nov. 11. 15:16
 34/58 LadyLee ***** válasza:
48%

" gyereket ne szüljem meg helyette"

Hogy te micsoda egy kis patkány lehetsz, te jó ég...

2011. nov. 11. 15:30
 35/58 A kérdező kommentje:
a*yád! persze már midnent én csináljak, én udvaroljak én kezdeményezzek én főzzek én mossak takarítsak dolgozzak, a gyereket is én szülném meg ha tudnám, eközben a nő nem tesz semmit. pff
2011. nov. 11. 15:32
 36/58 LadyLee ***** válasza:
100%

"A kormány mondta, hogy a házimunkáért kapnak a nők nyugdíjkedvezményt. Akkor a férfiak mi a francnak vegyenek részt benne?!"

Nem olvastam a tervezetet, így nem tudom a részleteit - így alapból hülyeségnek hangzik, mert hogyan ellenőrzik, hogy végez-e vagy sem.

De az biztos, hogy én és számos nőtársam is dolgozom annyit, amennyit egy pasi, sőt, a többségénél többet is. Ezek mellett pedig nyilván gyereket is csak én tudok szülni, szoptatni, stb. Plusz még, amikor este 8-9 körül hazaérek, még mossak, főzzek és takarítsak egyedül, míg a "teremtés koronája" vakarja a farkát a TV előtt? Na ne idegesíts.

Attól a nőtől várhatod el, hogy egyedül vigye a háztartást, aki nem dolgozik. Egyébként meg kelljetek fel a lusta szőrös feneketekről, mert különben egy normálsi nőnél sem lesz esélyetek és sírhattok tovább a GYK-n.

2011. nov. 11. 15:34
 37/58 LadyLee ***** válasza:

A kezdeményezésen kívül mit is csinálsz te?

Mert dolgozni mi is dolgozunk. Szülni, gyereket ellátni csak mi tudunk.

Mi az a plusz? Szerinted a kezdeményezéssel te élből leteszel annyit az asztalra, hogy ezalapján egy nő élete végéig mosson rád, főzzön, takarítson és lássa el a gyerekeidet csak azért, mert te kegyeskedtél kezdeményezni?

Szánalmas a hozzáállásod, sok sikert a nőknél! ;)

2011. nov. 11. 15:36
 38/58 anonim ***** válasza:
48%

LadyLee

"Nem olvastam a tervezetet, így nem tudom a részleteit - így alapból hülyeségnek hangzik, mert hogyan ellenőrzik, hogy végez-e vagy sem."

Te nem hallottál arról, hogy 40 év munka után korkedvezményes nyugdíjba vonulhatnak a nők? Ezt a házimunkával indokolta a kormány még tavaly.

2011. nov. 11. 15:42
 39/58 A kérdező kommentje:
Akkor még is mivel pótolja ezt?Mert valamivel kell pótolnia, nőisoviniszta vagy az a baj, lenézed a férfiakat, apa is kell a gyereknek, hogyha meg a házimunka fele fele arányban megy akkor nem értem miért nem megy az udvarlás is így.Még mindig úgy érzem a nőknek kevesebbet kell tenniük.
2011. nov. 11. 15:43
 40/58 A kérdező kommentje:
Na tessék, a nők előbb elmehetnek nyugdíjba, ennyit arról hogy nektek mennyit kell dolgozni, itt mo-n minden a nőknek kedvez.
2011. nov. 11. 15:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!